interior collections, the art of living, zwitserse merken

  • Interior Collections – Peter van Lommel
  • Jacobslaan 97
  • B-2980 Zoersel, België

Zwitserse merken: kwalitatief en eerlijk | Interior Collections

Denk je aan Zwitserland, dan denk je aan zijn prachtige natuur: de talloze bergen, dalen en meren. De gemiddelde toerist kiest niet voor een land als dit, waar niet vaak tropische temperaturen worden gemeten. Maar de echte liefhebber gaat ernaartoe om te skiën, ambachtelijke chocolade te eten of een Zwitsers horloge te kopen dicht bij de bron. Ook binnen de wereld van interieurstyling zijn Zwitserse merken te vinden, zoals Willisau en Intertime. Twee prachtige merken die los staan van elkaar, maar de familiaire sfeer gemeen hebben, naast het ambacht en de passie voor mooie meubelen. Interior Collections wil graag met jou de diepte in als het gaat om deze kwalitatieve en eerlijke merken.

Pareltjes

Zwitserland, het neutrale, kleine landin het hart van Europa spreekt nog steeds tot de verbeelding. We hebben het dan niet alleen over de mooie natuur en de bergen, maar ook over de kwaliteit en de eerlijkheid van de producten.Het agentuur van Interior Collections vertegenwoordigal meer dan 10 jaar de Zwitserse merkenIntertime(tennoorden vanZurich)enWilisau(tennoorden vanLuzern).Intertimeis gespecialiseerd in zitmeubelen, met of zonder functies. De focus ligt op design energonomie, elke sofa of fauteuil die de fabriek verlaat is een pareltje en zal élke klant met hoge verwachtingentevredenstellen. 

interior collections, the art of living, zwitserse merken

Kleinschalig

Willisauisgespecialiseerdin tafels, zowel voor indoor als outdoor. Aldecennialang maaktWillisauverlengbaretafels met diversematerialen waaronder massief hout, keramiek en glas. Beide bedrijven zijn nog steeds kleinschalig en daarom zijn ze flexibel en is maatwerk nooit een probleem. Interior Collections vertegenwoordigt de producten van Intertime en Wilisau in zowel het indoor als outdoor segment. Het totaalaanbod is een mix van creatieve merken die zich onderscheiden op het vlak van design, functionaliteit, materialen én kwaliteit. Interior Collections is actief in de Benelux en richt zich op zowel privé als zakelijke projecten. 

interior collections, the art of living, zwitserse merken

 

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Interior Collections

____

Interior Collections

____

Meer projecten van Interior Collections bekijken?