Buijtels Buitengewone Tuinen, zwemvijver

Zwemvijver in eigen tuin | Buijtels Buitengewone Tuinen

Een natuurlijke uitstaling in je tuin zorgt voor een rustig gevoel, je kunt je dan echt wanen in een groene omgeving. Het gevoel van echt even buiten zijn in je eigen tuin met zwemvijver. Dit gevoel kan Buijtels Buitengewone Tuinen als geen ander overbrengen in hun ontwerp. Het bedrijf werkt met natuurlijke materialen om het natuurlijke plaatje compleet te maken.  

Groene oase

Bij Buijtels Buitengewone Tuinen kun je terecht voor alle groene tuinuitdagingen, bijvoorbeeld een project voor een zwemmogelijkheid in de tuin. Bij een prachtige natuurlijke, groene tuin is het natuurlijk het mooist om alle aspecten van de tuin in balans met elkaar te houden. Een zwemvijver is hiervoor de ideale uitkomst. Dit is namelijk in harmonie met de rest van de tuin en voldoet alsnog aan alle praktische wensen. Het resultaat? Een groene oase waarin al jouw wensen en verwachtingen worden verwerkt, met elkaar samenwerken en samenkomen tot een prachtig, natuurlijk geheel. 

Natuurlijk filtratiesysteem

Buijtels Buitengewone Tuinen is een expert op gebied van zwemvijvers. Het team helpt je bij het samenstellen van de ideale zwemvijver, want na de keuze voor een zwemvijver ben je er nog niet. Want welke beplanting moet je dan kiezen? En hoe groot moet de vijver zijn? Welke gevolgen heeft de vijver voor de tuin eromheen? Een groot voordeel van de natuurlijke zwemvijver is dat je hem kan vormgeven naar wens. Daarbij hoeven er ook geen milieuonvriendelijke producten zoals chloor gebruikt te worden om het zwembad schoon te houden. De reiniging van een zwemvijver gaat middels een natuurlijk filtratiesysteem waarbij de beplanting het water zuivert.  

 

 

Tekst: Charlotte Adriaansen
Fotografie: Buijtels Buitengewone Tuinen

___

 

___

Meer projecten bekijken van Buijtels Buitengewone Tuinen?


Buijtels Buitengewone Tuinen, zwemvijver

Buijtels Buitengewone Tuinen


“Ontzorging, begeleiding, advisering en realisatie van droomtuinen.” 

__
Meer informatie over Buijtels Buitengewone Tuinen?