Zwembaden


Artikelen

Meer over Zwembaden

Genieten in eigen zwembad?

Elke dag de mogelijkheid hebben om te ontspannen, plezier te hebben en het gevoel van wellness te creëren, dat kan allemaal met een zwembad. Een zwembad in huis, een buitenzwembad of een zwembad overkapping, deze mogelijkheden zijn er allemaal!

Een zwembad, veel voordelen, plezier en ontsnapping. Geef alles uit handen en laat het zwembad geheel installeren door experts. Naast het feit dat een zwembad supermooi staat in de tuin of in huis is het ook een aanvulling en zorgt het voor een meerwaarde van het huis. Plons in de zomerperiode in het zwembad in eigen tuin, koel hier af en kom helemaal tot rust. Neem je handdoek mee, neem na de duik plaats op een van de tuinmeubelen rondom het zwembad en geniet hier van de warme zonnestralen. Ga je s’ avonds naar bed, maar kan je niet goed slapen omdat je wat last hebt van de hitte, dan kan je altijd nog een duik nemen om af te koelen. Slaap nu de klok rond en ben helemaal uitgerust om een nieuwe dag te starten.

Heb jij vaak last van blessures, dan kan een zwembad hierbij ondersteunen. Watertraining wordt dan mogelijk gemaakt en het zal helpen voor spiermassatoename en beweeglijkheid van gewrichten. Daarnaast creëer je de gelegenheid om je conditie te verbeteren en te onderhouden.

Bij een zwembad komt natuurlijk veel onderhoud kijken, dit zal ook vaak de reden zijn dat mensen geen zwembad aanschaffen. Deze onderhoud kan je natuurlijk zelf oppakken maar hier kan je ook hulp voor inschakelen. Pak je het onderhoud zelf op, dan is het van belang dat elke zeven dagen de PH waarde van het water wordt gemeten. Zorg ervoor dat deze waarde tussen de 7,2 en 7,6 ligt. Ligt de PH waarde daarbuiten, dan zal het waterdesinfectiesysteem niet goed zijn werk doen. Belangrijk is dat de PH waarde niet te hoog wordt, dan zullen er namelijk bacteriën ontstaan en zal het water er troebel uit gaan zien. Wanneer de PH waarde te laag is, dan kunnen er irritaties in de neus, op de huid of in de ogen ontstaan op het moment dat je een duik hebt genomen. Houd de PH-waarde van het water dus goed in de gaten.

Wil jij nu in de zomerperiode en in de winterperiode genieten van waterplezier met vrienden en familie, van ontspannen momenten en wellness, dan is dit je kans. Ga opzoek naar het zwembad dat aansluit bij jouw wensen. Genoeg keuze uit vele opties en maak van jouw tuin of huis een wellness.