zwembad in de tuin, Nouv'eau, The Art of Living

  • Nouv’eau
  • Klapstraat 10a
  • 9831 Deurle (Sint-Martens-Latem)

Zwembad in de tuin als eyecatcher | Nouv’eau

Nouv’eau is een specialist in het aanleggen van een inox/rvs zwembad in de tuin en waterpartijen op maat. Door passie gedreven en met een flinke dosis ervaring gaat Nouv’eau voor jouw totaalproject tot in het kleinste detail. Hierbij zet het bedrijf hoge kwaliteit, duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid hoog in het vaandel. Tijdens een adviesgesprek kan je eenvoudig jouw wensen op tafel leggen inclusief de mogelijkheden van de tuin. De professionals van Nouv’eau zullen dan de mogelijkheden voor je uiteenzetten en tevens een kostenberekening maken, zodat je weet waar je aan toe bent.

zwembad in de tuin, Nouv'eau, The Art of Living

Nevele

Natuurlijk laat je geen compleet zwembad in de tuin aanleggen, omdat het gewoon mooi staat. Alhoewel, als jij daar gelukkig van wordt, dan moet je dat vooral doen. Wat wel gezegd mag worden is dat bij Nouv’eau naast de functionaliteit ook zeker aandacht besteed wordt aan de esthetische kant van een buitenzwembad. In de tuin van dit project is dat duidelijk gedaan middels een inox overloopzwembad. De waterrand sluit nagenoeg naadloos aan op de tegels. Daarnaast beschikt dit zwembad over charmante traptreden voor gemak.

Merendree

Het buitenzwembad wat hieronder is te zien, is het project in Merendree. Dit zwembad is een hoogwaterlijn skimmer en ook bij dit zwembad sluit de waterrand nagenoeg naadloos aan op het gras en/of tegels. Deze strakke afwerking zorgt voor een groot wow-effect. Hierdoor krijg je een goed op elkaar afgestemd beeld, waardoor je rust creëert. Uiteindelijk heb je een privézwembad voor de rust en ontspanning.

Tot in het detail

Nouv’eau verzorgt inox/rvs zwembaden of waterpartijen, renoveert jouw bestaand zwembad en zorgt voor een tot in het detail uitgewerkte randafwerking. In dit proces wordt er gezorgd voor een aansluitend design dat door het tijdloze karakter past bij zowel moderne als rustieke woningen. Nouv’eau maakt uitsluitend gebruik het materiaal van inox/rvs bij zwembaden en waterpartijen.

Een zwembad is voor ontspanning

Service zit in het DNA van Nouv’eau. Na installatie wordt er een onderhoudscontract afgesloten zodat jij zonder zorgen kunt genieten van jouw inox/rvs zwembad. Een inox/rvs zwembad is een ontspanning en dit moet het ook blijven.

 

Tekst: Marlou Peters-Overkamp
Fotografie: Nouv’eau

____

____

Wilt u meer projecten zien van Nouv’eau Zwembaden?