Zo kies je de juiste tuinmeubelen

Solfelt

Nu de eerste zonnestralen zich hebben laten zien wordt het tijd om de buitenruimte onder handen te nemen. Denk aan het plaatsen van weelderige beplanting en het uitzoeken van fijne tuinmeubelen, om het geheel vervolgens af te maken met schitterende accessoires. Bij Solfelt kun je terecht voor het meest authentieke tuinmeubilair. Hun collectie bestaat uit een grote verscheidenheid aan tuinmeubelen, waardoor ze altijd wel iets hebben dat aansluit bij jouw buitenruimte. Bovendien zijn alle producten van hoge kwaliteit, waardoor ze niet alleen een ongekend design hebben, maar ook voldoen op het gebied van duurzaamheid. Wil je weten hoe je het juiste meubilair kiest en hoe je het onderhoudt? Je leest er hier meer over.  

Tuinmeubelen, tuinontwerp, Solfelt

Hoe kies je tuinmeubilair? 

Tuinmeubelen zijn er in allerlei soorten, maten, kleuren, stijlen, materialen en merken te verkrijgen. Daarom is het slim om eerst na te gaan welke stijlen en merken jou aanspreken. Bij de merken Borek en Max & Luuk ben je bijvoorbeeld aan het juiste adres voor een groot scala aan tuinproducten. Wil je hier een keuze uit gaan maken? Bedenk dan wat je nodig hebt en waarvan de producten zijn gemaakt. Een grote houten loungeset vraagt bijvoorbeeld meer onderhoud dan een kunststof stoel. Bovendien worden tuinmeubels steeds meer beschouwd als een verlengstuk van de binnenruimte, daarom is het slim om het design af te stemmen op jouw interieur. Hierdoor zal een gevoel van eenheid ontstaan.  

Tuinmeubels onderhouden 

Zoals al werd benoemd vragen houten tuinmeubelen meer onderhoud. Over het algemeen kunnen de meubelstukken van Solfelt tegen alle weersomstandigheden. Natuurlijk bestaat er een kans op aantasting door langduriger gebruik. Voor de optimale bescherming is het dan ook aan te raden de meubels tijdens de winter binnen te zetten of af te dekken met een beschermhoes. Deze laatstgenoemde biedt het bedrijf dan ook aan, ze doen er alles aan om ervoor te zorgen dat hun producten zo lang mogelijk mooi blijven.  

Editor: Media team

Datum: 28-04-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Solfelt