sauna's, Alpha Industries, The Art of Living 

  • Alpha Industries
  • Stadsheide 27
  • B-3500 Hasselt

Zeer exclusief park met sauna’s in Tsjechië | Alpha Industries  

Zes extra grote modellen van de ‘bekroonde’ Eclipse by Alpha Wellness Sensations hebben de show gestolen in het prachtige Kyčerka Resort in Tsjechië! Het vakantiepark met hotel en huisjes inclusief sauna’s zet zich volledig in voor rust en ontspanning met de focus op wellness. 

sauna's, Alpha Industries, The Art of Living 

Eclipse relax kamer 

Deze kamer is een oase van ontspanning. De comfortabele en aantrekkelijke stoel kan rugpijn helpen verlichten dankzij ergonomisch gevormde lounge banken in hemlock met beweegbare voetenondersteuning. De zoutwand in de relaxruimte heeft een positief effect op het ademhalingssysteem en voltooit de perfecte ontspanningservaring voor lichaam, geest en ziel. 

sauna's, Alpha Industries, The Art of Living 

Eclipse biosauna 

De lagere temperaturen en de verhoogde luchtvochtigheid in de biosauna zorgen ervoor dat je langer kan saunaën. De sauna is voorzien van ingebouwde kleurtherapie en heeft natuursteenstrips op de achterwand voor een heerlijke wellnesservaring. 

Eclipse stoombad 

De Eclipse Steam Room gaat over duurzaamheid, functionaliteit en hoogwaardige materialen in een context van esthetisch en eenvoudig hedendaags design. Dit magische effect wordt verder versterkt door ontspannende geuren en ergonomische verwarmde banken, die je rug volledige ondersteuning bieden.  

sauna's, Alpha Industries, The Art of Living 

Finse sauna 

Het ronde ontwerp van dit exemplaar van alle sauna’s is niet alleen esthetisch, maar ook functioneel. De afgeronde wanden helpen de sauna om energie beter te besparen. De achterkant is volledig bedekt met Himalaya zoutstenen, zodat je ook kan genieten van zouttherapie. De glazen voorkant en ledverlichting onder de rugleuningen zorgen voor een zeer moderne uitstraling, terwijl de oven een traditionele saunasfeer toevoegt.  

sauna's, Alpha Industries, The Art of Living 

Eclipse infraroodsauna 

Semi loungebanken in hemlock hout met Chaleur infrarood stralers bieden je diepe infiltratie van de infraroodgolven, die de spieren opwarmen en gewrichtspijnen verlichten. Tevens verbeteren ze de zuurstofinname en ze zorgen voor een goede nachtrust. 

sauna's, Alpha Industries, The Art of Living 

Eclipse douche 

Stress kan verdwijnen in deze belevenisdouche, een aangename aanvulling op de sauna’s. Geniet van een massage en een aangename sfeer door stromend water. Of kies de afkoelemmer om je immuunsysteem te stimuleren na een saunasessie.  

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Alpha Industries

 ____

 

 

luxe badkamer, alpha industries, wellness, homespa, ontspanning

 

 

____

Meer projecten bekijken van Alpha Industries?