Diesel, Foscarini, Wrecking ball, Sloopkogel, Interieur, Design, Exclusief, Urban

Maak plaats voor het nieuwe ‘Diesel Living with Foscarini’

WRECKING BALL

Een zeer sterk, ontwrichtend, bijna anarchistisch beeld. Wanneer de lamp uit staat, ziet de Wrecking Ball eruit als zuiver metaal, pure lood. De lamp verdwijnt bijna in dit beeld. Het is een onderscheidend stedelijk teken, met een harde, krachtige persoonlijkheid.

De glazen bol verandert in een prachtige lichtbron wanneer deze wordt aangezet: de kern brandt en maakt de lamp en de reflectie zichtbaar. Het licht valt naar beneden en projecteert gloeiend omgevingslicht op het oppervlak.

Rockgeest
De ketting is bedekt met stof, een herinnering aan de kettingen die worden gebruikt om motorfietsen te vergrendelen. De stof, een cordura, is bestand tegen schuren en scheuren een gekke symbolische tegenstrijdigheid. In ‘Wrecking Ball’ worden klassieke thema’s en stedelijke tekens samengevoegd in een cocktail van de absolute rockgeest. Wrecking Ball is perfect voor openbare gelegenheden: over tafels of bars, het vraagt om herhaling. Maar het kan ook op zichzelf genieten van het leven. Het voegt een speciale draai toe die een krachtig karakter aan de hele ruimte geeft.

 

___

Meer informatie? Diesel X Foscarini

 


Web editor: Media team     |

Datum: 05 | jul | 2018


Tags: , , , , , , , , , ,

Gerelateerde artikelen

Bang & Olufsen best dealer oostende & rosseel

B&O Oostende | Best Dealer


Bang & Olufsen Oostende – Electro Rosseel werd tijdens de jaarlijks partner meeting in Italië voor het tweede opeenvolgende jaar uitgeroepen tot ‘Best Dealer Belux 2018’.

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media

error: Content is protected !!