Wooninspiratie voor totaalbeleving | TDesigns

In deze binnenkijker worden luxueuze sferen gecreëerd voor een optimale totaalbeleving van een schoonheidsbehandeling. Schoonheidsinstituut Marjon in Sint-Niklaas onderging namelijk een grondige metamorfose. Al het overbodige is in het nieuwe interieur achterwege gelaten om een serene en rustige sfeer te ontwikkelen. TDesigns verzorgde het complete interieur van tekening tot afwerking, voor het ultieme eindresultaat. Geen overbodige elementen, maar duurzame materialen en een luxueuze sfeer; de ultieme setting om wooninspiratie op te doen. De salon is een plek geworden waar de totaalbeleving centraal staat gedurende je bezoek.


“Het is alsof u binnenstapt in een cocon van rust”


Duurzame basis

Als u binnenloopt bij Schoonheidsinstituut Marjon, wordt u gevangen door de rust en kalmte. Het is alsof u binnenstapt in een cocon van rust. Het tijdloze uiterlijk van het interieur in combinatie met duurzame materialen zorgen voor een bijzondere beleving. Duurzaamheid staat zowel in het interieur als bij de verzorgingsproducten centraal. De producten van RainPharma bevatten geen overbodige of ongezonde ingrediënten en met die insteek is ook het interieur opgesteld. Het gebruik van rustige kleuren en eerlijke materialen sluit dan ook mooi aan bij het duurzame karakter. Het zorgt daarnaast ook voor een warm welkom en een aangename sfeer. Alle elementen en stijlen die u terugziet in de salon, staan in verbinding met duurzaamheid. Zo ook de tijdloze uitstraling. Hier is bewust voor gekozen, zodat het interieur nog voor een lange tijd mee kan gaan en zijn karakter blijft behouden ondanks het verstrijken van de tijd. Deze wooninspiratie is ook eenvoudig toe te passen op uw eigen woning, door op zoek te gaan naar het karakter van de woning en een match met aanvullend kleurgebruik.

Helio Lights zorgde voor gepaste verlichting in deze schoonheidssalon.

Lichtarchitectuur

Een lichtplan op maat biedt zowel een interieur als exterieur een serieuze meerwaarde. Dat is dan ook de reden waarom hier is gekozen voor een passende lichtarchitectuur. De verlichtingsarmaturen zijn volledig in de stijl van de rest van het interieur en gaan mooi op in de luxueuze uitstraling. Voor de salon was het van groot belang dat er ook functionele verlichting in het lichtplan terug zou komen. Zo is er nu boven de nageltafels ander licht toegepast, dat is afgestemd op de werkzaamheden die daar verricht worden. Ook in de behandelcabines is gekozen voor functionele verlichting. In deze kamers is gekozen voor tunable light. Dit maakt het mogelijk om voor zowel heel warm licht als koel licht te kiezen.


“TDesign heeft op de juiste manier alle wensen weten te verwerken in een optimale totaalbeleving”


Cocon van rust

Zoals al eerder werd benoemd bij het opdoen van wooninspiratie, is het kleurenpalet ontzettend goed doordacht en alles perfect op elkaar afgestemd. Zo is er een combinatie gemaakt van warme materialen met als tegenhanger een frisse accentkleur. Het is een bijzonder aangename harmonie waarmee u wordt overspoeld. Het walnoothout, marmer, messing en beton zijn de voornaamst gebruikte materialen en zorgen voor een samenhang tussen de verschillende ruimtes in de salon. Door deze rijke materialen te verwerken in het interieur ontstaat er een luxe uitstraling met een warme finishing touch. Het interieur speelt de hoofdrol in de verwelkomende sfeer van Schoonheidsinstituut Marjon. TDesigns heeft op de juiste manier alle wensen weten te verwerken in een optimale totaalbeleving!

 

Tekst: Cia van de Ven
Fotografie: Schoonheidsinstituur marjon

___

Wil je meer projecten zien van TDesign?