- copy
previous arrow
next arrow

Uw woondroom wordt werkelijkheid | b+ villas

Elke bouw is uniek

Het Vlaamse familiebedrijf b+villas is na 40 jaar een gevestigde naam op het gebied van villabouw en renovatie. In België en het zuiden van Nederland hebben ze inmiddels meer dan 1500 geïndividualiseerde woningen gerealiseerd. Van klassieke boerderijen tot moderne, trendy villa’s. Het geheim achter het succes? Opgebouwde knowhow en expertise binnen b+villas.

Aimé Vandepoel, afgestudeerd als burgerlijk ingenieur-architect en liefde voor architecturale, besloot om sleutel-op-de-deur- woningen in een nieuw jasje te steken. Aimé zorgden voor een combinatie van de voordelen van het systeem- wie achteraf geen wijzingen doorvoerde, hoefde geen eurocent bij te betalen- met daarbij een klassieke werkwijze. Hierbij maakt de architect een ontwerp vooraf en kijkt daarna pas hoe het gerealiseerd moet worden. Uitkomst daarvan is een geïndividualiseerd product.

Elke bouw is uniek

Kristof Vandepoel, zoon van oprichter Aimé, vertelt dat elke bouw uniek is, maar door de enorme knowhow en jarenlange ervaring kunnen zij vooraf een nauwkeurige inschatting maken van de bouwkosten. Voorbeelden zoals detaillering van dakoverstek, siermetselwerk of plaatsing van een dakkapel. b+villas zorgt voor een tijdige oplevering en een vooraf vastgestelde budget. Hoe? Een gevarieerd en vakkundig team van experts en zorgvuldige checkpoints. Maar wat b+villas een uitzondering maakt is de voorafgaande uitgebreide programmastudie. Waar ligt het bouwterrein? Specifieke voorschriften? Wat zijn de woon-en stijlwensen? Beschikbare budget?

Woning ontworpen door b+villas in een landelijke stijl

Wonen in uw dromen
“De klant zit volledig aan het stuur, of in de mate waarin hij dat wil”, vertelt Vandepoel. Luisteren naar klant is de kracht van b+villas. Hier gaat een uitgebreide persoonlijke ontmoeting aan vooraf om de juiste medewerkers in te schakelen aan het project. b+villas selecteert medewerkers die aansluiten met uw situatie en wensen. “De architect en de binnenhuisarchitect zijn echt de key relations voor een geslaagd product”, weet Vandepoel. “Daarnaast wordt ook het technische, bouwkundige gedeelte volledig door ons ondersteund.” Het team van specialisten zorgt voor waardevolle meerwaarde waar u alleen maar van kunt dromen!


 “Wij zijn een familiebedrijf met een langetermijnvisie, geen eendagsvlieg”


 b+villas verbindt zijn naam met trots aan elk project en loopt niet zomaar weg aan het eind. “We willen er graag nog minstens veertig jaar bij doen”, vertelt Vandepoel. Het bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een gevestigde waarde in de wereld van villabouw en renovatie.  Medewerkers zijn jaren trouw aan het bedrijf.

Investeren in research and development
“De tijden veranderen”, vertelt Vandepoel. “Zowel de overheid als de klanten stellen steeds meer eisen aan bijvoorbeeld de energetische waarde van woningen, maar ook de bouwtechnieken evolueren. Zowel voor nieuwbouw als voor renovatieprojecten.” b+villas staat niet stil. Met de kennis van de nieuwste technieken en feedback uit het veld weet het bedrijf zijn producten en diensten steeds weer te verbeteren. Kwaliteit = prijs-kwaliteitsverhouding. De klant krijgt een samenstelling van diensten en services, waar hij zelf volledig controle over heeft.

Thuis bioscoop in een moderne stijl, ontworpen door b+villas


“Voor wie dat wil, regelen we zelfs de verhuizing” 


Maatwerk met een klantgerichte instelling
De service van b+villas gaat verder dan alleen het ontwerpen van villa’s. Ze verzorgen ook de projectcoördinatie, de afwerking, het interieur, de decoratie en de tuinaanleg.  “Voor wie dat wil, regelen we zelfs de verhuizing”, vertelt Vandepoel. Naast nieuwbouwprojecten voert b+villas ook al meer dan 25 jaar renovaties uit. Door het gesprek aan te gaan met de klant weet b+villas hier ook een juiste schatting te maken van de kosten. Geen budget voor een grote en super-de-luxe villa? b+villas bouwt en verbouwt ook met het bouwbudget van de klant! “Reeds jaren bieden wij oplossingen voor praktische en onderhoudsvriendelijke villa’s, en bouwen wij ‘gedateerde’ woningen om naar hedendaags wooncomfort.” Want iedereen wil toch een op maat gemaakte woondroom?

 

Meer projecten van b+ villas zien?

 

___
Contactgegevens:

  • b+villas
  • Nieuwlandlaan 19
  • 3200 Aarschot