ETC, Woonboerderij, Textuur, Houtgevels, Interieur inrichting

  • ETC
  • Randweg 20
  • 4104 AC Culemborg

Prachtige inrichting van woonboerderij | ETC

In een woonboerderij in de Achterhoek heeft Duran Lighting & Interiors het interieur naar een hoger niveau gebracht. Het familiehuis is op een warme en sfeervolle manier ingericht en zorgt voor een aangenaam gevoel in het hele huis. Duran Lighting & Interiors werkt nauw samen met ETC Designcentrum en zijn hier dan ook gevestigd.

Combineren van materialen

In alle ruimtes van de woonboerderij zijn verschillende materialen terug te vinden. Gecombineerd met elkaar zorgt dit voor een apart maar toch mooi geheel. Zo wordt de imposante marmeren tafel mooi gecomplimenteerd door de golvende houten lamp. Ook de grote houten eettafel wordt op een speelse manier gecombineerd met een grote fluwelen bank en zitjes.

Ingetogen kleuren

Voor de gehele woning is gekozen voor ingetogen kleuren. Het geeft de ruimtes een warme uitstraling en zorgt tegelijkertijd ook voor een spannend effect. De witte kozijnen en het lichte balkenplafond breken de donkere ruimtes door en geven de woonboerderij een passend landelijk gevoel.

ETC, Woonboerderij, Textuur, Houtgevels, Interieur inrichting

Texturen en prints

Al het hout geeft een robuuste uitstraling aan het interieur. De terug komende houtelementen in de inrichting zoals de lampen en tafels maken het geheel mooi af. De verschillende kussenprints zorgen voor een speels detail in het over het algemeen landelijk interieur. Ook de vele beplanting geeft door de kleur en beweeglijke vormen een toegevoegde waarde aan het interieur van deze woonboerderij.

Tekst: ETC
Fotografie: ETC

__

ETC, Woonboerderij

Meer projecten bekijken van ETC?