Woning volgens de klassieke bouwstijl met traditionele elementen

Hous

Zelf een woning bouwen brengt veel met zich mee. Je moet een flink aantal keuzes maken, doelen stellen en duidelijk voor ogen hebben wat je precies wil. Om het bouwproces voor jou wat te vereenvoudigen zou je een expert in kunnen schakelen, een expert zoals Hous. Zij luisteren goed naar de wensen van hun klanten en weten zo keer op keer exclusieve woningen op maat te realiseren. Dit doen ze door een hoogwaardige kwaliteit centraal te zetten, hun klanten volledig te ontzorgen tijdens het proces, een samenwerking aan te gaan met een bouwteam en voortdurend te streven naar innovatie. Op deze manier werd ook deze schitterende woning realiteit. Een klassieke bouwstijl werd gecombineerd met hedendaags comfort.  

Bouwstijl, Woningbouw, Hous, The Art Of Living

Typische elementen 

De bewoners van deze indrukwekkende villa wensten een woning die zich kenmerkt door een klassieke architecturale stijl met typische traditionele elementen. Dit heeft Hous, in samenwerking met de architect Friso Woudstra, vertaald naar een elegante woning met houten kozijnen, metselwerk met togen en het gebruik van keimwerk. Een rieten dak mocht niet achterwege blijven en biedt de woning een rustieke uitstraling en goede isolatie. Alle elementen samen geven het huis een warme uitstraling en hullen het geheel in een elegantie van tijdloosheid. Het is precies wat de bewoners voor ogen hadden.  

Bouwstijl, Woningbouw, Hous, The Art Of Living

Gebruik van keimwerk 

Zoals al werd benoemd werd keimwerk gebruikt. Dit is een type minerale verf dat dient om muren mee af te werken. Het product staat bekend om zijn duurzaamheid en het ademende vermogen. Dit maakt keimwerk uitermate geschikt voor gebruik in de traditionele of klassieke bouwstijl. Al met al is in dit project gestreefd naar een tijdloze uitstraling middels een klassieke bouwstijl waarbij veel aandacht is besteed aan de materiaalkeuze, het ambacht, de detaillering en hedendaags comfort. Dit heeft geresulteerd in een harmonieus geheel met een verfijnde afwerking.  

Editor: Media Team RRO

Datum: 16-01-2024

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of living

Fotografie: Hous