• RAW Stones
  • Vergelt 2
  • 5991 PK Baarlo

Unieke vloeren | RAW Stones

Dankzij een samenstelling uit natuurlijke materialen zijn de vloeren van RAW Stones zeer duurzaam en slijtvast, waardoor er jaren van genoten kan worden. Zo ook in deze vrijstaande nieuwbouw woning in een dorpje in Limburg.

Warme sfeer

In deze nieuwbouwwoning is er gekozen om een vloer te realiseren met de Abbey Stones. De vloer heeft een robuust en natuurlijk karakter, wat het interieur een moderne, maar warme sfeer geeft. Het interieur matcht feilloos met de tegels waardoor de woning een exclusieve uitstraling krijgt.

Unieke vloeren, Raw Stones, vrijstaande woning, warme sfeer, interieur, natuurlijke materialen

 

Unieke vloeren

De Abbey Stones variëren qua afmetingen waardoor er met vrolijke patronen gespeeld kan worden. Voor deze collectie is RAW Stones voortdurend op zoek naar nieuwe stenen om aan het assortiment toe te voegen. De afmetingen in breedte variëren van 40 tot 95 centimeter en in lengte van 25 tot 115 centimeter. Het verschillend assortiment van de Abbey tegels zorgen voor een unieke vloer. De verschillende maten die kunnen op maat gemaakt worden. De vloeren van RAW Stones zijn tevens beschikbaar met een speciale coating, waardoor deze ook gelegd kunnen worden in bijvoorbeeld badkamers en wellnessruimtes.

Unieke vloeren, Raw Stones, vrijstaande woning, warme sfeer, interieur, natuurlijke materialen

Afgestemd kleurgebruik

De gebruikte kleuren in de vrijstaande woning in het dorpje in Limburg zijn concrete, Volcano, Minural en Tunder. Het gebruikte kleurenpalet zijn prachtig afgestemd met het interieur van de woning.

____

RAW Stones, natuurlijke vloer, stenen vloer

 

Meer projecten zien van RAW Stones?

 

Tekst: Ilona Braat
Fotografie: Interieur Het Woonhuis