Wonderschoon penthouse met zwarte keuken

Eric Kuster

In dit wonderschone penthouse, gelegen in een iconisch gebouw, is het begrip luxe naar een ultrahoog niveau getild. Het prachtige interieur voorzien van een zwarte keuken staat volledig in het teken om optimaal van de schoonheid van het leven te genieten. Hierdoor ervaren de bewoners puur woongenot, op elke vierkante meter. 


Penthouse

Zwarte keuken, Eric Kuster, luxe, The Art of Living

Persoonlijke draai

Er is veel samengezeten met de bewoners om alles te besprekenAan designimperium Eric Kuster Metropolitan Luxury de eer om het concept van de bewoners aan te vullen met hun eigen ideeën, maatwerkdesigns en styling. Om het woongenot te complementeren, hebben de bewoners zelf ook nog een persoonlijke draai aan de woning gegeven. Op die manier hebben ze van hun penthouse een echt thuis gemaakt. 


Interieur

Zwarte keuken, Eric Kuster, luxe, The Art of Living

Next-level interieur 

Het resultaat laat zich omschrijven als een next-level interieur, waarin alles gericht is op het ervaren van puur woongenot. Zo versterken de gecreëerde lange zichtlijnen de grootsheid van het penthouse, waarbij het panoramische uitzicht als het ware een extra dimensie aan het geheel toevoegt. Door de verbluffende maatwerkdesigns is tegelijkertijd een warme en intieme sfeer ontstaanIn de luxe aangeklede leefruimtes prijkt bijvoorbeeld een roomdivider, die aan de kant van de dining dienstdoet als haardmeubel en bij de living de functie heeft van tv-wand. Hierdoor is een heel mooie harmonie ontstaan in de vormentaal. De harmonieuze sfeer wordt verder versterkt door het uitgekiende kleuren- en materialenpallet 

Editor: Media team

Datum: 05-01-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Dana Otten geschreven voor HCB Apartments & Lofts 2021

Fotografie: Jaro van Meerten