Witte villa met interessant design 

Vlassak Verhulst

Deze witte villa staat voor moderniteit, luxe en elegantie. Het minimalistische design van deze villa is een vormenspel door het gebruik van lichte en zachte kleuren. Ook werd gebruik gemaakt van materialen en structuren zodat een unieke woning kon ontstaan. Bouwbedrijf Vlassak Verhulst is gespecialiseerd in exclusieve villabouw en wisten daardoor precies hoe ze dit project moesten aanpakken. Al de projecten die zij realiseren staan voor authenticiteit, perfectie en passie. Met vakkundige kennis wisten zij deze prachtige villa vorm te geven. Het werd een fantastisch concept, waarbij het wow-effect werd gegarandeerd.  

Strak exterieurontwerp 

Als je aan komt lopen bij deze witte villa valt het strakke design meteen op. Niet te veel poes pas, maar een strak lijnenspel met een aantal blikvangers. De grote ramen laten veel licht binnen en bieden een weids uitzicht over de groene tuin. Aan de achterzijde van de woning werd een muur met een natuurstenen uiterlijk gerealiseerd. Dit draagt bij aan het luxekarakter van de woning en zorgt ervoor dat de verder witte gevel op een mooie manier gebroken wordt. Het minimalistische tuinontwerp maakt dat alle ogen meteen naar het verfrissende exterieur getrokken worden, waardoor de woning niet snel zal vervelen.  

Lichte kleuren en luxe materialen 

Het interieur van de witte villa is precies wat je verwacht na het zien van exterieur. Men koos voor veel lichte kleuren die werden gecombineerd met luxe materialen. Let bijvoorbeeld op de gouden kranen en lampen of het gebruik van natuursteen en suède. Op deze manier wordt een elegante woning gecreëerd waar een intieme, sterke setting de boventoon voert. Het is duidelijk dat men wist hoe de basis er uit zou komen te zien en hoe deze met kleine elementen en bijzondere details naar een hoger niveau getild kon worden.  

Al met al heeft Vlassak Verhulst een knap staaltje werk geleverd, men kan er nog jarenlang van genieten. Gebruik deze woning dan ook vooral als inspiratiebron.  

Editor: Media team

Datum: 21-04-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art Of Living

Fotografie: Vlassak Verhulst