previous arrow
next arrow
Slider

Tijdloze witte villa | ABS Bouwteam

Deze waanzinnige witte villa brengt je in vakantiesfeer door het gebruik van natuurlijke materialen, lichte kleuren en het directe contact met de tuin. Alles is zorgvuldig afgewerkt en precies geworden zoals de bewoners het wilden. De woning is gelegen in een zeer rustige omgeving met veel ruimte. Dat voel je ook binnenshuis. Het eindresultaat is een tijdloos geheel, met af en toe een eigentijds detail. ABS Bouwteam heeft dit prachtige project gerealiseerd met altijd in het achterhoofd dat de villa open en tijdloos moest worden.


“De woning bestaat uit veel grote raampartijen, zodat je overal in contact staat met het buitenleven”


Binnen-buitenbeleving

Het vakantiegevoel begint al bij aankomst. De witte villa ligt namelijk in een uitgestrekt gebied met veel weilanden. Twee grote, houten poorten verwelkomen je op het terrein. Het witte grind staat prachtig in contrast met het mooie groen rondom. De villa is horizontaal gebouwd en bevat twee inkomdeuren. De sterke binnen-buitenbeleving was een belangrijk streven van de bewoners en die is overal in de woning goed voelbaar door het natuurlijke licht dat binnenvalt via de grote glaspartijen. De keuken is de favoriete plek van de bewoners. Van hieruit kunnen alle schuiframen naar de achtertuin open zodat de keuken een soort buitenkeuken wordt voor dat échte vakantiegevoel.

Schilderwerk: de Waal NV

Zwembad: Becaus Tuinen & Zwembaden

Eigen verdieping

Het interieur, ontworpen door Michel de Mulder, sluit helemaal aan op dit gevoel. Het is een stijl die je de sensatie geeft dat je op Ibiza bent, maar dan chiquer. De keuken heeft een prachtig marmeren blad, wat fungeert als een prettige eyecatcher. De witte villa heeft een apart leefgedeelte voor de kinderen. Middels een L-vormige opzet was dit makkelijk te realiseren achter de werkkamer. Zo hebben de ouders de gehele bovenverdieping voor zichzelf. De trap naar boven is strak vormgegeven. Gevoelsmatig is de bovenverdieping losgemaakt van de begane grond. De lichte badkamer heeft een prachtig vrijstaand bad. Ook in deze ruimte is veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen. Vanuit de slaapkamer kan je op het platte dak dat uitkijkt over de weidse omgeving én het eigen zwembad.

 

 Gebaseerd op een tekst van Milou Vogels geschreven voor magazine nr. 2 2020
Fotografie: Jaro van Meerten

_____

Wil je meer projecten zien van ABS Bouwteam?


Web editor: Media team     |

Datum: 15 | sep | 2020


Tags: , , , , , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media

error: Content is protected !!