• Culimaat High End Kitchens
  • De Enst 7
  • 5258 BM Berlicum

Witte keuken met spectaculair uitzicht | Culimaat

Deze open villa is gelegen in een landelijke omgeving en beschikt over een prachtige witte keuken. De keuken van de woning is gerealiseerd door Culimaat en beschikt over een wit vrijstaand kookeiland dat op spectaculaire wijze contrasteert met het donkere hout van de kasten en eettafel.

Sterke zichtlijnen

De witte keuken heeft een strak design en geeft de ruimte een indrukwekkend uiterlijk. De keuken is centraal in de ruimte geplaatst en heeft opvallende sterke zichtlijnen. Deze zichtlijnen zijn door de hele woning te zien en worden gecombineerd met modernistische stijlelementen. De keuken gaat helemaal op in het strakke interieur van de woning.

Koken met uitzicht

De villa is omgeven door een prachtig natuurlandschap. Vanuit de witte keuken heb je een verbluffend uitzicht op de weilanden en natuur. Op deze manier wordt koken voor de bewoners van deze villa een echt feestje, want zeg eerlijk, met zo’n uitzicht is het geen straf om uren door te brengen in de keuken. Daarnaast zorgen de grote ramen voor een fantastische lichtinval.

Techniek en design

Ben jij ook helemaal verliefd geworden op deze witte keuken? Dan ben je bij Culimaat aan het juiste adres. Het bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van high end kitchens. Ze gaan geen uitdaging uit de weg en zien overal mogelijkheden. Het team experimenteert vaak met materialen zoals hout, staal, titanium, koper, marmer en glas. De witte keuken vormt hét hart van de woning waar materialen, licht en vorm samenkomen tot een prachtige leefruimte waar ook nog eens gekookt kan worden!

Tekst: Yasmin Mooren
Fotografie: Culimaat

____

moderne keuken, culimaat, witte keuken, modern interieur, the art of living,

____

Meer projecten bekijken van Culimaat High End Kitchens?