witte keuken, culimaat, design interieur, modern wonen, Versteegh Design, boerderijvilla

  • Culimaat High End Kitchens
  • De Enst 7
  • 5258 BM Berlicum

Witte keuken in design interieur | Culimaat

Deze prachtige boerderijwoning met aangrenzende schuur staat midden in de natuur. Versteegh Design wist in deze nieuwbouwvilla de perfecte combinatie te maken tussen landelijk en modern. Dit werd mogelijk gemaakt door hoogwaardig vakmanschap, vindingrijk denken en hier en daar een gek idee. Culimaat realiseerde een prachtige witte keuken die perfect past bij het design interieur van de villa.

Wow-effect

De woning heeft een prachtig hoog plafond waardoor en een ruimtelijke sfeer ontstaat. Al direct bij binnenkomst in de grote hal wordt duidelijk dat er veel tijd in het interieur is gestoken. Het grote, glazen plafond in combinatie met de moderne kroonluchters zijn een echte eyecatcher. De entree geeft tevens een spectaculaire doorkijk naar de prachtige groene tuin. Daarnaast zorgen de vele ramen voor een fantastisch lichtinval.

Witte keuken

De keuken is echt het juweeltje van de woning. Culimaat realiseerde de prachtige witte keuken door design en techniek te combineren. De keuken bevat een groot kookeiland, wat één van de wensen van de bewoners was. Daarnaast zijn er veel nieuwe materialen gebruikt en innovatieve oplossingen toegepast. Zo is de afzuigkap in het aanrechtblad verwerkt, waardoor het mogelijk werd om een lamp boven het aanrechtblad te hangen. De witte keuken past prachtig bij de rest van het design interieur.

witte keuken, culimaat, design interieur, modern wonen, Versteegh Design, boerderijvilla

High end kitchens

Culimaat is gespecialiseerd in het ontwerpen van high end kitchens. Het bedrijf ziet overal mogelijkheden en experimenteert vaak met nieuwe materialen. Het bedrijf heeft al meerdere internationale prijzen in ontvangst mogen nemen en werkt vaak samen met de beste architecten. Deze witte keuken maakt de woning helemaal af en draagt bij aan het design interieur.

 

Tekst: Yasmin Mooren
Fotografie: Peter Baas

____

witte keuken, culimaat, design interieur, modern wonen, Versteegh Design, boerderijvilla

____

Meer projecten bekijken van Culimaat High End Kitchens?