Witte blinds, witte shutters, jasno

  • JASNO
  • Lange Voren 25
  • 5521 DC Eersel

Witte blinds als upgrade voor het interieur | JASNO

Niet alleen luxueuze shutters geven een flinke upgrade aan het interieur, ook houten blinds (jaloezieën) hebben zo een groots effect. Onder de rook van Frankfurt in het Duitse Langen, vond de fotoshoot voor het Duitse interieurmagazine Stilvoll Wohnen plaats. De charmante villa, welke volledig is gedecoreerd met JASNO blinds door partner MySweetHome, liet zich schitterend fotograferen door niemand minder dan interieurfotograaf Tom Bendix.

Harmonieus, elegant en licht

De hoge siergrassen met bloempluimen bij de entree geven een charmante toegang tot de witter dan witte villa. Binnenin de woning is het aangenaam licht vanwege de grote raampartijen en de neutrale kleurtinten die zijn toegepast. Een opwindende mix van industriële flair, natuurlijke details en hoogwaardige materialen geven het interieur een speciaal tintje.

Witte blinds, witte shutters, jasno

Stijlvolle look

De bewoners hebben voor alle ruimtes van het huis gekozen voor JASNO blinds, in de kleur Signal White RAL9003, waardoor er een harmonieus geheel ontstaat. De sfeervolle jaloezieën met houten lamellen met privacy-uitvoering en ladderkoord zorgen voor een uitmuntende afwerking van het interieur. Ze geven op een subtiele manier een stijlvolle look aan ieder vertrek. Door de lichte houtsoort met subtiele nerfstructuur krijgen de jaloezieën een exclusieve uitstraling.

Witte blinds, witte shutters, jasno

Hoogwaardig

Vanwege het drukke gezinsleven zochten de bewoners naar een tijdloos, elegant interieur dat een aangename rust uitstraalt. Daar passen hoogwaardige blinds uitstekend bij, omdat deze een natuurlijke en luchtige elegantie aan de ruimte geven. De houten blinds van JASNO zijn afgewerkt met een krasvaste, vocht- en uv-bestendige meubellak, waardoor ze prima geschikt zijn voor vochtige ruimtes zoals een keuken.

Witte blinds, witte shutters, jasno

Blinds in badkamer

Ook in de badkamer komen de witte blinds perfect tot hun recht. In deze vochtige ruimte speelt privacy een grote rol. De jaloezieën zijn via de bedieningskoorden eenvoudig in de juiste stand te zetten zodat er genoeg licht binnenstroomt, maar inkijk van buitenaf wordt voorkomen. Toch wil het oog natuurlijk ook wat. Dan zit je met houten jaloezieën van JASNO zeker goed. Je tovert de badkamer snel om in een luxe wellnessruimte.

Tekst: Jasno
Fotografie: Tom Bendix

____

Shutters, Raamdecoratie, Interieur, Luxueus, Exclusief

____

Meer projecten bekijken van JASNO?