Kookeiland, Augustijns Keukens en Interieur, strak, keuken, wit, maatwerk

  • Augustijns Keukens & Interieur
  • Kalmthoutsesteenweg 193, Wuustwezel
  • Kontichsesteenweg 35, Aartselaar
  • Antwerpse Steenweg 84, Lochristi

Leefkeuken met wit kookeiland | Augustijns Keukens en Interieur

In deze ruime leefkeuken met wit kookeiland wordt strak en modern gecombineerd met warme kleuren en materialen. De opdrachtgevers vonden het van belang dat de keuken modern maar toch sfeervol zou aansluiten op de rest van het interieur. Door de bijzondere mix van materialen wist Augustijns Keukens en Interieur een verrassend eindresultaat te verzorgen. 

Prachtig geheel

Achter de klassieke gevel van de woning schuilt een bijzonder hedendaags interieur. De leefkeuken bevindt zich in het nieuwe gedeelte van de woning. De strakke keuken met lichtgrijze gietvloer en prachtige grote ramen past perfect bij de rest van het interieur. Het wit kookeiland bevat een werkblad van Corian, deze keuze is bewust gemaakt omdat het materiaal naadloos en dun is. Hierdoor krijgt de keuken een strakke en harmonieuze uitstraling.

Dynamisch duo

De combinatie van strak wit en warm hout komt steeds vaker terug. Op deze manier wordt vaak een strak interieur met een warme touch gecreëerd. In deze keuken komen ook de strakke zichtlijnen duidelijk terug. De twee witte blokken volgen dezelfde lijn. Daarnaast heeft Augustijns Keukens en Interieur ervoor gekozen om geen grepen toe te passen op het kookeiland, waardoor het lijnenspel niet wordt verstoord. Om de ruimte in balans te brengen is de houten eettafel juist weer haaks geplaatst. Hierdoor krijgt de open ruimte een speelse uitstraling.

Kookeiland, Augustijns Keukens en Interieur, strak, keuken, wit, maatwerk

Professioneel vakmanschap

Augustijns Keukens en Interieur werkt al zeven generaties lang met hout. Het familiebedrijf staat bekend om professioneel vakmanschap in combinatie met hoogwaardige kwaliteit. De projecten van het bedrijf zijn veelal te herkennen aan het gebruik van Corian. Ook in deze woning is het kookeiland afgewerkt met Corian, een edel en strak materiaal die de ruimte een uitgesproken look geeft.

 

Tekst: Augustijns Keukens en Interieur
Fotografie: Augustijns Keukens en Interieur

____

Kookeiland, Augustijns Keukens en Interieur, strak, keuken, wit, maatwerk

____

Meer projecten bekijken van Augustijns Keukens & Interieur?