Wirtz International
Wirtz International
Wirtz International
Wirtz International
Wirtz International
Wirtz International
Wirtz International
Wirtz International
previous arrow
next arrow

Wirtz International

Wirtz International nv, en het zusterbedrijf Wirtz Tuinarchitectuur nv vormen samen de grootste onderneming voor tuinarchitectuurontwerpen in België. Stichter Jacques Wirtz werd in 1924 in Antwerpen geboren en richtte het bedrijf op in 1950. Sindsdien is de onderneming uitgegroeid tot een familiebedrijf dat al 25 jaar wordt geleid door twee zonen, Martin en Peter.

Wirtz International nv maakt ontwerpen van topklasse – van het concept over een schematische voorstelling tot de eindfases van het bouwproces. Ook zorgen we voor het onderhoud van de uitgevoerde projecten. Onze getalenteerde Wirtz tuinarchitecten leren op het terrein hoe ze een tuin omtoveren tot een echte Wirtz tuin. Dankzij onze jarenlange ervaring en goede betrekkingen met professionele en hoogwaardige materiaalleveranciers en kwekers, heeft Wirtz faam kunnen verwerven met een hoog bouwniveau.

Nauwgezette plantselectie en precieze detailafwerking zijn het keurmerk van Wirtz International nv. Combineer onze voelsprieten voor de bestaande situatie met een stevige achtergrond in de methodes van klassieke landschapsarchitectuur en een heel moderne smaak. Daarmee verrijken we onze hedendaagse ontwerpen met een verfrissende toets. Het effect komt tegelijk rustgevend, bekend en avantgardistisch over.

___

Alle projecten van Wirtz International bekijken?

 

Martin & Peter Wirtz


“Wij kijken nauwgezet toe op de detailafwerking: we gebruiken het volledige potentieel van elke plant om unieke buitenruimtes te ontwerpen.”

 

___

Contactgegevens:

  • Wirtz International nv & Wirtz Tuinarchitectuur nv
  • Botermelkdijk 464
  • 2900 Schoten