Winsol

Winsol bouwt samen met jou aan een thuis waar je heerlijk kan vertoeven. En dat geldt ook voor jouw tuin. Dankzij onze oplossingen geniet je altijd van je tuin, ongeacht het seizoen. Van een terrasoverkapping tot poolhouse, tuinkamer en zelfs tuinkantoor. Bij Winsol bouwen we mee aan een tuin waarin het overheerlijk vertoeven is. Het ganse jaar door. Om tot jouw ideale buitenkamer te komen, heb je keuze uit tal van opties. Denken we aan onze drie daktypes met lamellen of een vast houten platfond. Of maar liefst twaalf sfeerwanden, waarmee je jouw terrasoverkapping helemaal kan afsluiten. Zo hou je de warmte binnen en de koude buitenlucht buiten. Daarnaast heb je keuze uit heel wat technologische snufjes om jouw buitenkamer mee af te werken. Verlichting, Bluetooth luidsprekers, stopcontacten, USB- en HDMI-laadpunten en verwarming. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden, en netjes ingebouwd.

Informatie over Winsol


Winsol 1
Winsol 2
Wilson 3
Wilson 4
Wilson 5
Wilson 6
Wilson 7
Wilson 8
Wilson 9
Wilson 10
previous arrow
next arrow

Ben je op zoek naar een partner voor de afwerking van jouw woning? Dan ben je bij Winsol aan het juiste adres. We zijn al bijna 150 jaar een betrouwbare partner voor tal van nieuwbouw- en renovatieprojecten. Ons assortiment telt dan ook heel wat oplossingen voor elke bouwstijl, van modern tot klassiek of landelijk.  

  • Isolerende ramen, deuren en garagepoorten 
  • Zonwerende screens en rolluiken 
  • Terrasoverkappingen en luifels 

Benieuwd wat Winsol voor jou kan betekenen? Maak een afspraak in één van onze showrooms en laat je onderdompelen in persoonlijk advies, op maat van jouw project.