Willy Naessens Swimming Pools

Zwembaden bouwen behoort reeds 50 jaar lang tot de specialiteiten van Willy Naessens Swimming Pools. Bij ons kun je terecht voor zowel een binnenzwembad als een buitenzwembad, voor privé of publiek gebruik.

Informatie over Willy Naessens Swimming Pools


previous arrow
next arrow

Persoonlijke aanpak

Bij Willy Naessens Swimming Pools wordt elk project persoonlijk begeleid door een trajectbegeleider. Het is de bedoeling om de klant in elke fase van het bouwproject maximaal te informeren. De trajectbegeleider houdt je op de hoogte over de vorderingen van het zwembad. Verder wordt je geholpen bij het maken van persoonlijke keuzes in ons ruime aanbod en zal er bij de uitvoering van het zwembad alles nauwgezet opgevolgd worden.

Zekerheid en vertrouwen

Met Willy Naessens Swimming Pools kies je voor zekerheid. Een bouwkundig zwembad geeft een bewezen meerwaarde aan je woning en garandeert de beste kwaliteit. Het zwembad wordt op maat gemaakt. De klant kiest zelf voor zijn droomproject. Willy Naessens Swimming Pools realiseert jouw droomproject tot in de kleinste details. Zo garandeert een onafhankelijke keuring van de technische installatie de kwaliteit bij de oplevering. Maar er is ook de zekerheid van een grote groep, die tegen alle mogelijke risico’s verzekerd is door een polis op groepsniveau.