previous arrow
next arrow
Slider

Wifimedia

Wifimedia biedt een totaaloplossing op het gebied van Wifinetwerk, beeld en geluid, elektro, beveiliging en domotica. Het bedrijf weet als geen ander wat voor grote ontwikkelingen op het gebied van technologie hebben plaatsgevonden de afgelopen jaren. Traditionele media zoals CD’s, DVD’s en Blu-Ray’s hebben plaatsgemaakt voor films en muziek die gemakkelijk gestreamd kunnen worden. Wifimedia speelt hier slim op in met de nieuwste productlijnen. 

Advies op maat

Wifimedia is de grootste specialist op het gebied van muziek en video streaming. Daarnaast is het bedrijf ook gespecialiseerd op het gebied van draadloze (WiFi) oplossingen. Naast een uitgebreid assortiment met de nieuwste producten, gaat Wifimedia nog stapje verder. Op het gebied van (wireless) multiroom-solutions, Smart Home installaties en uitgebreide (wireless) netwerken denkt Wifimedia met je mee en geeft advies op maat. Jouw woning wordt voorzien van kwalitatieve producten die precies aan jouw wensen en/of eisen voldoen.

Experience store

Of je nu op zoek bent voor een technologische totaaloplossing, een set hoogstaande muziekspeakers, de perfecte koptelefoon of de nieuwste Smart TV; Wifimedia kan je verder helpen. Je kunt op de website inspiratie op doen, of je komt een kijkje nemen in de Experience Store (gelegen in de buurt van Arnhem).

___

Meer projecten bekijken van Wifimedia?

  • |
  • |

 

Domotica systeem als totaaloplossing

De bewoners van deze woning wilden het huis graag draadloos houden. Door middel van een domotica systeem heeft Wifimedia gezorgd dat alles gemakkelijk via één handige applicatie te regelen is.

Wifimedia, domotica, audio

Rik Zwanikken


“Maak kennis met de toekomst

 ___

Contactgegevens:

  • Wifimedia

 


Web editor: Monique Jansen     |

Datum: 19 | aug | 2019


Tags: , , , , ,

Gerelateerde artikelen

Hotbath


Hotbath is dé specialist op het gebied van kraantechnologie…

Quooker


De kokendwaterkraan is een onmisbare tool in keukens over heel de wereld…

Stoop Tuinen


Stoop Tuinen richt de meest uiteenlopende tuinen in waarbij de tuinarchitectuur als basis wordt genomen…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media

error: Content is protected !!