Wifimedia_slider1
Wifimedia_slider3
Wifimedia_slider2
previous arrow
next arrow

Wifimedia

Wifimedia biedt een totaaloplossing op het gebied van Wifinetwerk, beeld en geluid, elektro, beveiliging en domotica. Het bedrijf weet als geen ander wat voor grote ontwikkelingen op het gebied van technologie hebben plaatsgevonden de afgelopen jaren. Traditionele media zoals CD’s, DVD’s en Blu-Ray’s hebben plaatsgemaakt voor films en muziek die gemakkelijk gestreamd kunnen worden. Wifimedia speelt hier slim op in met de nieuwste productlijnen. 

Advies op maat

Wifimedia is de grootste specialist op het gebied van muziek en video streaming. Daarnaast is het bedrijf ook gespecialiseerd op het gebied van draadloze (WiFi) oplossingen. Naast een uitgebreid assortiment met de nieuwste producten, gaat Wifimedia nog stapje verder. Op het gebied van (wireless) multiroom-solutions, Smart Home installaties en uitgebreide (wireless) netwerken denkt Wifimedia met je mee en geeft advies op maat. Jouw woning wordt voorzien van kwalitatieve producten die precies aan jouw wensen en/of eisen voldoen.

Experience store

Of je nu op zoek bent voor een technologische totaaloplossing, een set hoogstaande muziekspeakers, de perfecte koptelefoon of de nieuwste Smart TV; Wifimedia kan je verder helpen. Je kunt op de website inspiratie op doen, of je komt een kijkje nemen in de Experience Store (gelegen in de buurt van Arnhem).

___

Meer projecten bekijken van Wifimedia?

 

Domotica systeem als totaaloplossing

De bewoners van deze woning wilden het huis graag draadloos houden. Door middel van een domotica systeem heeft Wifimedia gezorgd dat alles gemakkelijk via één handige applicatie te regelen is.

Wifi als basis voor gemak en luxe

Wifimedia biedt exclusieve WIFI-oplossingen op maat. Deze WIFI-oplossingen zijn toepasbaar in elke woning, zowel binnen als buiten. Voor deze woning zorgde Wifimedia voor een optimale digitalisering.

Wifimedia, domotica, audio

Rik Zwanikken


“Maak kennis met de toekomst

 ___

Contactgegevens:

  • Wifimedia

 


Web editor: Monique Jansen     |

Datum: 19 | aug | 2019


Tags: , , , , ,

Gerelateerde artikelen

Loxone

Loxone


Loxone is een totaaloplossing op vlak van home & building automation…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media

error: Content is protected !!