multiroom-audio, Onbeperkt WiFi, The Art of Living 

  • OnbeperktWiFi.nl
  • Oudendijk 29a
  • 6744PT Ederveen

WiFi voor villa met multiroom-audio | Onbeperkt WiFi 

Deze riante villa in Laren is van alle denkbare luxe apparatuur voorzien. Denk bijvoorbeeld aan een multiroomaudio installatie, dat zorgt voor perfect geluid in alle ruimtes. Maar ook poortsturing op afstand. Deze en nog veel meer comfort verhogende techniek heeft een basis van een goed WiFi-netwerk nodig. Daarom heeft OnbeperktWiFi.nl hier een volledig dekkend WiFi-netwerk aangelegd.  

De snelste verbinding

Binnen hebben de bewoners de snelste internetverbinding, zodat in iedere ruimte perfect gebruik gemaakt kan worden van de multiroom-audio. Ook buiten of in het verderop gelegen buitenverblijf is de verbinding snel en stabiel.  Daarnaast is schakelen tussen meerder WiFi-netwerken niet nodig. Alle netwerken zijn volledig self-roaming. Dat betekent dat bijvoorbeeld een smartphone automatisch schakelt naar het dichtstbijzijnde WiFi access point voor de snelste verbinding. Hier merken de bewoners niets van. De netwerken van OnbeperktWiFi zijn standaard uitgevoerd met een afgeschermd gastnetwerk. Gasten kunnen hierdoor vrij gebruik maken van internet zonder dat ze toegang krijgen tot andere apparaten in het netwerk.  

Meer over Onbeperkt Wifi 

Onbeperkt Wifi is een professioneel bedrijf voor het aanleggen van WiFi-netwerken en 4G-versterking in luxewoningen, villa’s, tuinen en buitenverblijven. Alle producten van het bedrijf sluiten naadloos op elkaar aan; zo hoef je nooit meer te schakelen naar het beste WiFi-signaal. WiFi aanleggen in grote woningen is een specialisme, want deze woningen zijn vaak gebouwd met materialen als beton en staal en/of hoogwaardig geïsoleerd. Die huizen kunnen factoren bevatten die invloed hebben op het WiFi-netwerk en 4G/5G-signaal. OnbeperktWiFi.nl zorgt ervoor dat het WiFi-netwerk volledige dekking bevat en dat er geen enkele factor invloed kan hebben op het netwerk. Je wilt tenslotte zorgeloos thuis kunnen internetten.  

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Onbeperkt WiFi

_____

OnbeperktWiFi.nl

_____

Meer projecten bekijken van Onbeperkt WiFi?