Onbeperktwifi WIFI, the art of living

  • OnbeperktWiFi.nl
  • Oudendijk 29a
  • 6744PT Ederveen

WiFi voor stijlvolle villa | OnbeperktWifi.nl

Goede WiFi is niet meer weg te denken in een woning anno 2021. Toch overkwam het de bewoners van deze stijlvolle verbouwde villa. De WiFi werkte niet naar behoren. Via een aanbeveling van de buren werd OnbeperktWifi.nl ingeschakeld om een analyse te doen van de situatie en een passende oplossing te bieden.

Onzichtbaar WiFi-netwerk

De wensen van de bewoners waren duidelijk. Een WiFi-netwerk welke voldoende sterkte had om in elke ruimte van het huis gebruikt te kunnen worden. Daarnaast deden de bewoners liever geen esthetische concessies. Het WiFi-netwerk moest volledig onzichtbaar gemonteerd worden aangezien de villa net was verbouwd en afgewerkt.

Montage

De monteurs van OnbeperktWiFi.nl hebben uitstekend werk geleverd. Met behulp van kruipruimten, knieschotten, verborgen ruimtes én het bestaande leidingwerk, hebben ze nieuwe bekabeling aangelegd. Daarnaast konden ze deels het aanwezige datanetwerk gebruiken.

Eén volledig dekkend WiFi-netwerk

OnbeperktWiFi.nl heeft in deze woning, serre en gehele tuin een volledig dekkend WiFi-netwerk opgeleverd. Doordat de access points samen één groot netwerk vormen, hoeven de bewoners nooit meer te schakelen tussen meerdere WiFi-netwerken voor het beste signaal. Ze zijn altijd verbonden met het meest optimale bereik.

Tekst: Redactie The Art of Living Online
Fotografie: Onbeperkt WiFi

_____

OnbeperktWiFi.nl

_____

Meer projecten bekijken van Onbeperkt WiFi?