Onbeperktwifi | WIFI-Netwerk, the art of living

  • OnbeperktWiFi.nl
  • Oudendijk 29a
  • 6744PT Ederveen

WiFi-netwerk voor rietgedekte villa | OnbeperktWiFi.nl

In een vroeg stadium van de bouw werd OnbeperktWifi.nl betrokken.  De opdracht was om een waterdicht WiFi-netwerk aan te leggen voor deze prachtige villa. De woning beschikt over een grote veranda, een ruime woonkeuken, een enorme tuin, een kelder welke gebruikt wordt als kantoorruimte, en een wellness. Uiteraard was de wens om in iedere ruimte, maar ook in de tuin, een sterk WiFi-signaal te kunnen ontvangen.

Self-roaming WiFi-netwerk

OnbeperktWiFi.nl ging aan de slag. Al tijdens de bouw werd de villa voorzien van een volledig dekkend self-roaming WiFi-netwerk. Het is zeker aan te raden om in een vroeg stadium een partij als OnbeperktWifi.nl in te schakelen. Op deze manier kan de bekabeling van de WiFi meteen worden weggewerkt met de rest van de bekabeling. Wanneer dit niet lukt, zijn er alsnog genoeg mogelijkheden om een waterdicht WiFi-netwerk aan te leggen zonder esthetische concessies te doen. Bij deze opdracht is er samengewerkt met de e-installateur wie de bekabeling heeft verzorgd voor de villa. Met behulp van het installatieplan, opgesteld door OnbeperktWifi.nl, zijn alle ruimtes, inclusief tuin en veranda, voorzien van WiFi.

WiFi-gastnetwerk

Zoals standaard bij alle WiFi-netwerken van OnbeperktWiFi.nl, beschikt deze woning over een geavanceerd WiFi-gastnetwerk. Gasten kunnen veilig gebruik maken van internet  en bellen via WiFi, maar hebben geen toegang tot andere apparaten en dragers van privacygevoelige informatie in het private netwerk van de bewoners.

Tekst: Monique Jansen
Fotografie: Onbeperkt WiFi

_____

OnbeperktWiFi.nl

_____

Meer projecten bekijken van Onbeperkt WiFi?