OnbeperktWiFi.nl, wifi versterker, wifi-netwerk, internetverbinding

  • OnbeperktWiFi.nl
  • Oudendijk 29a
  • 6744PT Ederveen

Veiligheid voorop met WiFi-netwerk | OnbeperktWiFi.nl

De high-end projecten op ons platform zijn altijd te karakteriseren als exclusieve woningen. Ze zijn gebouwd en ingericht door toparchitecten en -stylisten. Vaak gelegen op weidse percelen die veel vrijheid en privacy bieden. Je kan je voorstellen dat deze objecten direct om voorgenoemde redenen inbraakgevoelig zijn. Om je eigen veiligheid te garanderen, is het raadzaam om goed te investeren in de beveiliging van je woning. OnbeperktWiFi.nl helpt je graag daarbij middels het aanleggen van één groot WiFi-netwerk door de hele woning. Hierin zijn alle beveiligingsapparaten geïntegreerd.

Gastnetwerk

Voor de bewoners van deze luxe villa op de Veluwe staat één ding voorop: veiligheid. Ze vinden het dan ook belangrijk dat hun WiFi-netwerk ervoor zorgt dat het huis optimaal beveiligd is. Zo is de toegangspoort op afstand bedienbaar, waardoor je je huis niet uit hoeft om gasten te verwelkomen. Of in mindere situaties, ongewenste types buiten de deur te houden. Naast het aanleggen van een betrouwbaar netwerk waarin alle beveiligingsapparaten geïntegreerd zijn, hebben ze ook gekozen voor een gastnetwerk. Dit betekent dat gasten gebruik kunnen maken van de WiFi als de bewoners hun daarvoor toestemming geven. De extra beveiliging is dat gasten alsnog geen toegang hebben tot de geïntegreerde apparaten. Dit zou wel mogelijk zijn  als ze toegang hebben tot het normale WiFi-netwerk. 

Vakmanschap

OnbeperktWiFi.nl is gespecialiseerd in de aanleg van WiFi-netwerken in villa’s en luxe woningen. Woningen met een groot woonoppervlak zijn vaak gebouwd met materialen als beton en staal. Daarnaast zijn ze ook hoogwaardig geïsoleerd. Dit heeft invloed op het WiFi-netwerk. Zij weten hoe ze er toch voor kunnen zorgen dat je altijd en overal in en rond je woning beschikt over een uitstekend WiFi-netwerk. Dit zonder hoeven te overschakelen van verbindingen. Naast volledige dekking zijn de WiFi-netwerken volledig geoptimaliseerd op het gebied van veiligheid. Ook in het gebruik van high-end audio/video (o.a. Sonos) en het gebruik van slimme apparaten (IOT) is dit WiFi-netwerk geoptimaliseerd. 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: OnbeperktWiFi.nl

_____

OnbeperktWiFi.nl

_____

Meer projecten bekijken van OnbeperktWiFi.nl?