OnbeperktWiFi.nl, wifi installeren, wifi netwerk, internetverbinding

  • OnbeperktWiFi.nl
  • Oudendijk 29a
  • 6744PT Ederveen

WiFi installeren | OnbeperktWiFi.nl

We kunnen het tegenwoordig niet meer wegdenken; een supersnel WiFi-netwerk waarmee je overal in huis goede en stabiele verbinding hebt. Maar om dat voor elkaar te krijgen, is nogal een kunst. WiFi installeren is namelijk een taak waar verschillende factoren bij om de hoek komen kijken waar je rekening mee zal moeten houden.

Een groot dekkend werken

Deze luxe villa in de Gelderse provincie heeft één groot dekkend WiFi-netwerk, zowel in huis als op de veranda, waar de bewoners vaak te vinden zijn. Deze mensen zijn ontzettend fan van de stalen deuren, die ze zowel buiten als binnen hebben laten terugkomen. Helaas hebben deze deuren vanwege het materiaalgebruik een dimmende werking op het WiFi-netwerk, waardoor het nodig was om dit signaal aan te pakken. OnbeperktWiFi.nl, expert in WiFi-netwerken installeren en aanleggen, heeft voor deze bewoners een compleet WiFi-netwerk aangelegd waarbij ze altijd bereik hebben, zodat ze zich niet hoeven te verplaatsen zodra ze bijvoorbeeld even aan het werk willen gaan of online de krant lezen. 

Altijd en overal thuis

De bewoners van deze prachtige woning hebben de deurbel laten integreren in het WiFi-netwerk, zodat ze op hun telefoon kunnen zien wie er voor de deur staat. Ook werken sommige andere huishoudelijker apparaten op WiFi. Tijdens het installeren van de WiFi heeft OnbeperktWiFi.nl overal rekening mee gehouden om dat mogelijk te kunnen maken. 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: OnbeperktWiFi.nl

_____

OnbeperktWiFi.nl

_____

Meer projecten bekijken van OnbeperktWiFi.nl?