OnbeperktWiFi.nl, moderne woning, wifi netwerk, internetverbinding

  • OnbeperktWiFi.nl
  • Oudendijk 29a
  • 6744PT Ederveen

WiFi in moderne woning| OnbeperktWiFi.nl

In de prachtige, groene provincie Gelderland is deze riante en moderne woning gesitueerd. Dit aantrekkelijk vormgegeven huis met grande entree is meer dan thuiskomen. De luxueuze badkamer en de ruime ontspanningsruimte inclusief pooltafel voelen meer als een degelijk vakantieoord. Ook op de keuken is niet bespaard. Toch is het huis pas echt een thuis geworden na het koppelen van alle apparaten met het WiFi-netwerk van OnbeperktWiFi.nl…

OnbeperktWiFi.nl, moderne woning, wifi netwerk, internetverbinding

Één simpele klik

Deze aangename moderne woning heeft werkelijk álles gekoppeld met het WiFi-netwerk. Denk aan de domotica, het alarmsysteem, de camerabeveiliging, de thermostaten en de robotstofzuiger. Zelfs de deurcilinders werken via het WiFi-netwerk van OnbeperktWiFi.nl. Als de bewoners niet zeker meer weten of ze de deur wel op slot hebben gedaan, kunnen ze dit alsnog doen door een simpele klik op hun telefoon. Ook kunnen ze met hun telefoon de deur openen als ze een gast binnen willen laten of als ze de pakketbezorger toelaten om het pakketje in de gang te zetten. Doet de pakketbezorger vervolgens de deur dicht? Dan gaat meteen het slot er weer op.  

Rookmelders via WiFi

Maar ook hier houdt het niet op. De mogelijkheden zijn werkelijk onbegrensd. Ook de rookmelders zijn namelijk aangesloten op het WiFi-netwerk. Als de rookmelders rookontwikkeling constateren, gaat niet alleen het alarm af zodat de mensen binnen gewaarschuwd worden. Ook krijgen de bewoners van de moderne woning meteen een melding op hun telefoon. Dit zorgt ervoor dat de bewoners direct actie kunnen ondernemen bij brand, ook als zij niet thuis zijn.  

Smartgarden

Naast dit alles kunnen ze WiFibellen via 4G én 5G. In de lente breiden ze het WiFi-netwerk uit en wordt de tuin omgetoverd tot een smartgarden. Dit betekent dat onder andere de maai-robot en beregening met het WiFi-netwerk geïntegreerd worden. Dit complete plaatje is ongekend en laat zien hoe ver de technologie al is. Ben je geïnteresseerd in wat ze voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op. 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: OnbeperktWiFi.nl

_____

OnbeperktWiFi.nl

_____

Meer projecten bekijken van OnbeperktWiFi.nl?