Wifi, OnbeperktWiFi.nl, The Art of Living

  • OnbeperktWiFi.nl
  • Oudendijk 29a
  • 6744PT Ederveen

WiFi in en om zeer exclusieve villa met grote villatuin | Onbeperkt WiFi.nl

Deze waanzinnige villa met de charmes van een kasteel is werkelijk een plaatje om te zien. De dakkappelen zijn enorm charmant, de donkere luiken geven het geheel een klassieke look en de glazen tuinkamer geeft het geheel warmte. De buitenkant laat zien dat het hier op en top genieten is. Wat zich binnen voordoet is een ongekend sterk WiFi-netwerk, gerealiseerd door OnbeperktWifi.nl. Hun specialisme heb je nodig zodra jouw woning veel vierkante meters beslaat, omdat die meters letterlijk de sterkte van de WiFi beïnvloeden. En laten we eerlijk zijn: tegenwoordig willen én kunnen we niet meer zonder een sterk WiFi-netwerk. Wij lezen voor het slapengaan nog even de mails door, voor de kids zetten we op zondagochtend Netflix aan en terwijl je werkt gebruik je Spotify voor een achtergrondmuziekje. Dit alles staat of valt met sterke WiFi.

Nooit meer schakelen

Deze zeer exclusieve villa, de villatuin en bijgebouwen zijn door OnbeperktWiFi.nl voorzien van een self-roaming WiFi-netwerk. OnbeperktWiFi.nl heeft gebruikgemaakt van inbouw-access points in alle gebouwen en IP65 waterdichte access points voor de tuin. Daardoor hebben ze de hele villa, de bijgebouwen en de villatuin sluitend gedekt. Door tijdens de bouw al samen te werken met de e-installateur, is alle apparatuur vakkundig uit het zicht weggewerkt, zodat het stijlvolle interieur niet wordt verstoord door in het zicht hangende apparatuur. Al deze access points vormen samen één groot WiFi-netwerk, wat ervoor zorgt dat de bewoners nooit hoeven te schakelen tussen meerdere WiFi-netwerken en zo altijd automatisch zijn verbonden met het best beschikbare access point.

Meer over OnbeperktWifi.nl

Met hun kennis en jarenlange ervaring is OnbeperktWiFi.nl een specialist in het aanleggen van WiFi-netwerken in luxewoningen, villa’s, tuinen en buitenverblijven. Woningen met een groot woonoppervlak, die gebouwd zijn met materialen als beton en staal of woningen die hoogwaardig zijn geïsoleerd kunnen factoren bevatten die invloed hebben op het WiFi-netwerk en signaal. OnbeperktWiFi.nl zorgt ervoor dat het WiFi-netwerk volledige dekking bevat en dat er geen enkele factor invloed kan hebben op het netwerk. Je wilt tenslotte zorgeloos thuis kunnen internetten.

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Onbeperkt WiFi

_____

OnbeperktWiFi.nl

_____

Meer projecten bekijken van Onbeperkt WiFi?