• OnbeperktWiFi.nl
  • Oudendijk 29a
  • 6744PT Ederveen

WiFi in de tuin | Onbeperkt WiFi

In bestaande woningen kan het zijn dat het WiFi-netwerk niet optimaal werkt. Ook in dat geval kan OnbeperktWiFi.nl een perfect WiFi-netwerk aanleggen zonder dat je er iets van terugziet. Deze woning is daar een goed voorbeeld van. Hier is gewerkt met bedrade access points voor een optimale werking van het WiFi-netwerk. In deze woning gebruikten ze bestaand leidingwerk om kabels te trekken en zo apparatuur aan te sluiten. Via de kruipruimte is er zelfs bekabeling naar de tuin aangelegd om het WiFi-netwerk door te trekken naar de tuin. WiFi in de tuin is één van de talenten van dit mooie bedrijf. De garantie dat je overal snelle en betrouwbare WiFi hebt kunnen zij waarmaken! 

Waterdichte acces points

In de woning is onzichtbare WiFi aangelegd door Onbeperkt WiFi. Zij bouwden voor deze klant eenself-roamingWiFi-netwerk dat op elke verdieping optimale dekking biedt, zodat men overal in huis beschikt over een snel en stabielWiFi-netwerk dat overigens volledig onzichtbaar isgemonteerd. WiFi kan tegenwoordig weggewerkt worden in vloeren, wanden en plafonds!Op deze manier genieten de bewoners vanhun perfect ontworpen droomvilla én van perfecteWiFi. Bij het aanleggen van WiFi in de tuin is gebruik gemaakt van een IP65 waterdicht access point, uitgevoerd in matzwart (RAL9004). De access points in de tuin zijn zoveel mogelijk tussen begroeiing plaatst, zodat ze uit het zicht zijn. Nergens lelijke apparatuur en overal snelle WiFi! 

Meer over Onbeperkt Wifi 

Onbeperkt Wifi is een professioneel bedrijf voor het aanleggen van WiFi-netwerken en 4G-versterking in luxewoningen, villa’s, tuinen en buitenverblijven. Alle producten van het bedrijf sluiten naadloos op elkaar aan; zo hoef je nooit meer te schakelen naar het beste WiFi-signaal. WiFi aanleggen in grote woningen is een specialisme, want deze woningen zijn vaak gebouwd met materialen als beton en staal en/of hoogwaardig geïsoleerd. Die huizen kunnen factoren bevatten die invloed hebben op het WiFi-netwerk en 4G/5G-signaal. OnbeperktWiFi.nl zorgt ervoor dat het WiFi-netwerk volledige dekking bevat en dat er geen enkele factor invloed kan hebben op het netwerk. Je wilt tenslotte zorgeloos thuis kunnen internetten.  

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Onbeperkt WiFi

_____

OnbeperktWiFi.nl

_____

Meer projecten bekijken van Onbeperkt WiFi?