Wifimedia, the art of living, experience center

  • Wifimedia
  •  
  •  

Wifi als basis voor gemak en luxe | Wifimedia

Tegenwoordig is wifi niet meer weg te denken. In een samenleving waar digitalisering steeds belangrijker wordt. We blijven zoeken naar snelle en gemakkelijke oplossingen. Technologie in huis is niet meer weg te denken en de mogelijkheden zijn eindeloos. De manier waarop er op dit moment naar muziek wordt geluisterd en naar films wordt gekeken is totaal anders. Ook Wifimedia weet dat als geen ander. Traditionele cd’s, dvd’s en blu-ray discs hebben plaats gemaakt voor streaming en draagbare muziekspelers.

Draadloos wonen

Wifimedia biedt exclusieve WIFI-oplossingen op maat. Deze WIFI-oplossingen zijn toepasbaar in elke woning, zowel binnen als buiten. Wil je in huis alleen maar draadloze apparatuur, of heb je als wens alles via één slimme applicatie te sturen? Dan zijn de WIFI-oplossingen van Wifimedia de perfecte oplossing voor jou.

Wifimedia, the art of living, experience center

Totaaloplossing op maat

Wifimedia is niet alleen gespecialiseerd in WIFI-oplossingen op maat. Tegenwoordig gaat Wifimedia een stapje verder en speelt het bedrijf ook een grote rol op het gebied van beeld en geluid, elektra, beveiliging en domotica. De WIFI-specialist stond al bekend om zijn multiroom-solutions, smart-home-installaties en uitgebreide draadloze netwerken. Aan dit hele pakket voegt Wifimedia nu ook high-end tv’s van LG OLED toe.

Wifimedia, the art of living, experience center

Experience Store

Of je nu op zoek bent naar een totaaloplossing, een set hoogstaande luidsprekers of een smart tv: Wifimedia kan je verder helpen. Doe inspiratie op via de website of neem een kijkje in de Experience Store. Bij de Experience store laat Wifimedia je beeld en geluid beleven. Deze beleving begint al bij de magistrale 4K en 8K topschermen van Samsung. In de Experience store zijn er verschillende rooms ingericht. Hierdoor kan je op een comfortabele manier genieten van beeld en geluid.

 

Tekst: redactie The Art of Living
Fotografie: Wifimedia

____

Wifimedia, domotica, audio

____

Meer projecten zien van Wifimedia?