slider1
slider2
slider3
slider4
slider5
previous arrow
next arrow

Wendy Verstrepen

Vakkennis

Met ruim 20 jaar ervaring in nieuwbouw en totaalrenovaties is de expertise van Wendy Verstrepen niet te vatten in éébepaalde stijl. Haar jaren als interieurarchitecte bij Vlassak-Verhulst en Obumex verruimden haar vakkennis en liggen onmiskenbaar aan de grondslag van de aanpak en visie die ze vandaag hanteert: woningen realiseren die opgebouwd zijn rond het verhaal van de klant.

Uniek

Ze creëert unieke ontwerpen in heel uiteenlopende stijlen die de smaak en de persoonlijkheid van ieder individu vatten en met elkaar verbinden in een project op maat. Persoonlijke begeleiding vormt hierin een belangrijk gegeven. Het is voor Wendy Verstrepen een absolute prioriteit om elke klant te begeleiden doorheen het volledige bouwtraject. Op deze manier wordt het bouwproces voor de klanten omgezet naar een zorgeloze en fijne ervaring. 

 

___

Alle projecten van Wendy Verstrepen bekijken?

Natuurlijke materialen

Voor de inrichting en de afwerking in deze woning werd beroep gedaan op interieurarchitecte Wendy Verstrepen uit Brasschaat die reeds tal van high-end projecten in de Antwerpse regio op haar palmares heeft mogen bijschrijven. De basis van de inrichting bestaat uit natuurlijke materialen die het strandgevoel versterken.

 

Wendy Verstrepen


Make it simple but significant

 

___

Contactgegevens:

  • Wendy Verstrepen
  • Bredabaan 859
  • 2930 Brasschaat


Web editor: Media team     |

Datum: 23 | mrt | 2021


Tags:

Gerelateerde artikelen

Hemels Wonen

Hemels Wonen


Of het nu gaat om nieuwbouw, een verbouwing of de styling van een nieuw interieur.

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media

error: Content is protected !!