• Alpha Industries
    • Stadsheide 27
    • B-3500 Hasselt

Wellnesscentrum van particulier in Londen | Alpha Industries  

De gelukkige eigenaren van een luxueuze flat aan de Templewood Avenue kunnen nu genieten van hun eigen wellnesscentrum met een sauna en een stoombad. Heath Park Gardens, een flatgebouw in een van de rijkste woonwijken in Londen, heeft twee gebouwen en slechts dertien appartementen.  Alle appartementen bestaan uit honderden vierkante meters woonoppervlak en verschillende terrassen. Een accommodatie die je gewoon wegblaast… Alpha Wellness Sensations werd aangesteld om een sauna en een stoombad te installeren. Het resultaat is verbluffend! 

Warme kleuren

De mozaïektegels van de stoomruimte van het wellnesscentrum zijn in pastelbeige om bij het ayous hout in de sauna te passen. De indirecte ledverlichting benadrukt de warme kleuren. De sauna ziet er licht en modern uit door het gebruik van smalle ayous lamellen. De banken, muren en vloer zijn afgewerkt in dezelfde stijl. Het ensemble ziet er nog beter uit dankzij de glazen voorwand.Dit wellnesscentrum is een bevestiging dat “Designis intelligence made visible– een uitspraak van Alina Wheeler.  

Meer over Alpha Industries 

Los van het maatwerk levert Alpha Industries een compleet wellnessassortiment in alle prijsklassen. Elke leverancier of plaatser van zwembaden of spa’s kan bij Alpha terecht voor een hele reeks van producten. Dat assortiment is enorm ruim: sauna’s, bio-sauna’s, infrarood, hammams, stoomcabines, zoutgrotten, combisauna’s, zonnebanken, ijsmachines, collageenapparaten, sauna en infraroodbarrels, sneeuwkamers, belevenisdouches, rustruimtes, ligbedden, voetenbaden, afkoelbaden… Vanaf het moment dat het in een wellness past, hebben zij het in hun gamma! 

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Alpha Industries

 ____

 

 

luxe badkamer, alpha industries, wellness, homespa, ontspanning

 

 

____

Meer projecten bekijken van Alpha Industries?