wellness, VSB Wellness, Paul Russ

  • VSB Wellness
  • Sprenkeleind 18-20
  • 5087 LD Diessen

Wellness op de golfclub | VSB Wellness

Sinds een klein jaar is Nederland een fantastische golfbaan rijker. Het in het Brabantse Cromvoirt gelegen Bernardus golf heeft een geheel eigen concept, waarin de golfsport en optimaal genieten hand in hand gaan. De perfect aangelegde baan, sfeervolle omgeving, vele luxe faciliteiten – zoals een restaurant, lodge, gym en vergaderzalen – en gastvrije ambiance maken van Bernardus een unieke beleving. Patrick Russ Interiors heeft deze golfclub naar het hoogste niveau weten te tillen. De spraakmakende wellness is te danken aan VSB Wellness.

Naar een hoger level

Bij aankomst is meteen duidelijk dat dit wel de meest exclusieve golfbaan van Nederland moet zijn. Alleen al de entree is overweldigend; je hebt het gevoel dat je eigenlijk Nederland allang verlaten hebt, onderweg naar een zonnig oord. De gigantische trap op het terras is adembenemend. Het interieur is een mix van exclusief en eclectisch en geeft je meteen een warm welkom. Niet gek dus dat VSB Wellness is ingezet om de wellness te realiseren binnen dit majestueuze project! De wellness is een zeer aangename toevoeging aan de toch al overcomplete golfclub, waar je tevens kunt overnachten, je golfslag kunt verbeteren met een simulator en lekker een uurtje kunt fitnessen.

wellness, VSB Wellness, Paul Russ

Ultiem relaxen

De wellness is ingericht met een riante sauna en exclusieve hammam. De saunaruimte is een luxe ruimte die op een originele manier is ingericht, namelijk met robuust hout aan de wand. Het geeft je het gevoel dat je je midden in het bos bevindt. Het plafond is bewust in een donkere kleur uitgevoerd, zodat je het idee hebt dat de hemel boven je open is. Het LED-licht achter de bank maakt van deze ruimte een zeer stijlvolle relaxruimte. De hammam is letterlijk puntgaaf ingericht. De gebruikte materialen zijn naadloos, waardoor je een perfect aaneengesloten wandwerk krijgt. Deze gladde touch is een directe uitademing van extreme luxe. Ook hier is een prachtig lichtplan uitgevoerd, om de sfeer helemaal compleet te maken.

wellness, VSB Wellness, Paul Russ

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Jaro van Meerten

____

Thuis zwembad, VSB Wellness, Poolhouse, Vakwerk, Relaxen

____

Meer artikelen bekijken van VSB Wellness?