Waterval kroonluchter, Haagsche kunsthandel, The art of living,

  • Haagsche Kunsthandel
  • Nachtegaalspad 2
  • 3651 LM Woerdense Verlaat
  • Contact:
  • Tel.: +31 (0)172 409484
  • E-mail: info@haagschekunsthandel.nl

Waterfall chandelier | Haagsche Kunsthandel

Tijdens het inrichten van jouw nieuwe woning kies je voor een bepaalde sfeer. Een keuze die je daarbij kan maken is een keuze voor een kroonluchter van Haagsche Kunsthandel. Een van de signatuur kroonluchters is de waterval kroonluchter. Dit is een zwarte stalen kroonluchter behangen met echte Swarovski kristallen. Meestal wordt deze waterval kroonluchter gehangen boven een eettafel. Op verzoek van de klant heeft Haagsche Kunsthandel een custom-made hal editie gemaakt.

Waterval kroonluchter, Haagsche kunsthandel, The art of living,

Toenemende vraag maatwerk

Er is een toenemende vraag naar maatwerk of zelfs een eigen unieke kroonluchter. Zo ook bij deze vierkante waterval kroonluchter. Vanuit de showroom doet de klant vaak inspiratie op. Vervolgens gaan Haagsche Kunsthandel en de klant samenzitten om de perfecte kroonluchter samen te stellen. Hiervoor maakt Haagsche kunsthandel een schets van hoe de waterval kroonluchter eruit moet komen te zien. Daarna wordt samen met de klant gekeken naar wat voor kristal en materialen gebruikt moeten worden voor het samenstellen van de kroonluchter.

De Waterfall chandelier

Wat kenmerkt deze waterval kroonluchter? Het contrast tussen het zwarte staal en de doorzichtige kristallen zorgen voor een exclusieve kroonluchter. Die tegenwoordig helemaal past in deze tijd. Modern door de zwarte accenten. Kristal voor de exclusiviteit.

Waterval kroonluchter, Haagsche kunsthandel, The art of living,

Hoe zit de kroonluchter in elkaar?

Drie stalen vierkanten worden gelast in het atelier van Haagsche Kunsthandel. Die vierkanten vallen in elkaar. Daarin zitten kettingen van grote ronde Swarovski kristallen. De vierkanten zijn hier 60 bij 60 cm maar alle maten zijn mogelijk.

Het resultaat is heel mooi geworden van deze waterval kroonluchter. Een ware eye-catcher.

Voor meer informatie kan je kijken op:

www.kristallenlusters.be

www.kristalboerderij.nl 

www.groenensteyn.nl 

 

Tekst: redactie The Art of Living
Fotografie: Haagsche Kunsthandel

____

____

Meer projecten bekijken van Haagsche Kunsthandel?