Wasbak meubel, Cosentino, Badkamer, marmer, natuursteen

  • Cosentino Belgium
  • Koeweidestraat 44
  • 1785 Merchtem

Bijzonder wasbak meubel van natuursteen | Cosentino

Deze prachtige nieuwbouw villa werd ontworpen door Strategie Architecten. De wens van de bewoners om gebruik te maken van ‘echte’ materialen is duidelijk terug te zien als je de woning bekijkt. De unieke villa is een echte eyecatcher van de buitenkant, maar de binnenkant doet daar ook zeker niet aan onder. Cosentino realiseerde een bijzonder wasbak meubel voor in de badkamer.  

Exclusieve materialen

Voor het interieur is vooral gebruik gemaakt van exclusieve en echte materialen. Zo is er veel gebruik gemaakt van hout en natuurlijke kleuren. Kwaliteit staat bovenaan voor de bewoners maar het moet er natuurlijk ook mooi uitzien. Het interieur is op maat gemaakt en dit is terug te zien aan het gebruik van de materialen. Het hout van de vloer komt bijvoorbeeld mooi terug in de meubels en deuren. De woning straalt een bepaalde rust uit en vormt één mooi geheel.

Wasbak meubel, Cosentino, Badkamer, marmer, natuursteen

Wasbak meubel van natuursteen

Op de eerste verdieping bevinden zich de slaapkamer en badkamer, die door middel van een walk in closet van elkaar gescheiden worden. Cosentino is verantwoordelijk voor het wasbak meubel. Er is gekozen voor orinoco natuursteen dat afkomstig is uit Zuid-Spanje. Het bijzondere wasbak meubel is dé blikvanger van de badkamer.

Hoogwaardige materialen

Cosentino is gespecialiseerd in het produceren en distribueren van hoogwaardige materialen uit steen. Het bedrijf werkt met onbewerkte natuursteen en past hier een exclusief sintering proces op toe. Hierdoor is het materiaal bestendig tegen vlekken, krassen en stoten. Door gebruik te maken van deze hoogwaardige materialen hebben de meubels een luxueuze uitstraling. Voor dit project produceerde Cosentino een uniek wasbak meubel dat perfect past bij de rest van het interieur!

 

Tekst: Yasmin Mooren
Fotografie: Jaro van Meerten

 

____

Wasbak meubel, Cosentino, Badkamer, marmer, natuursteen

____

 

Klik hier voor meer projecten van Cosentino!