Wandbekleding op maat in jouw interieur: roomdivider

Alphenberg x Keijser & Co

Een stijlvol huis heeft tegenwoordig steeds vaker meubelen op maat zodat alles naadloos aansluit. De TV op de juiste plek, je eigen fotos en waardevolle stukken in andere vakken of op planken. Geen dertien-in-een-dozijn-meubelstuk, maar een designkast die perfect aansluit bij jouw wensen en precies in je woning past. Ook wandbekleding op maat van Alphenberg mag daarbij niet ontbreken.

Wandbekleding, Alphenberg, The Art of Living

Wandbekleding en wandmeubels

Wie zijn huis anders wil inrichten, doet er goed aan om te investeren in meubelstukken die op maat zijn gemaakt. Steeds meer mensen kiezen er dan ook voor om een wandmeubel op maat te laten maken. Dat kan een groot wandmeubel zijn, waar de televisie netjes in kan staan en andere spullen kunnen worden uitgestald. Maar ook de roomdivider is populair. Een grote ruimte kan met behulp van een roomdivider gemakkelijk opgesplitst worden en zo ontstaan er knusse hoekjes. 

Gebruik wandbekleding als roomdivider en combineer met maatwerk

Een goede oplossing voor een grote ruimte is het maken van een plan. In een bepaald deel wil je de woonkamer, een ander deel een plek voor de kinderen om te spelen en misschien nog een kleine werkplek of leeshoek. Combineer kasten of roomdividers met leren wandbekleding om de afscheiding tussen ruimtes goed duidelijk te maken. Met de luxueuze en hoogwaardige leren wandbekleding van Alphenberg komt dat zeker goed, want het leer is verkrijgbaar in allerlei kleuren en maten.

De wandbekleding van Alphenberg 

Maak je huis uniek en kies voor leren wandbekleding op maat. Bij Alphenberg kun je kiezen voor wandtegels, maar ook voor gevlochten werk in de wand. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden. Bovendien kun je leren wandbekleding vrijwel overal toepassen. In een grote woonkamer waar je kleine aparte hoekjes of gedeeltes wil werkt dit ideaal, zeker in combinatie met een roomdivider. Zo krijg je meer sfeer en privacy in de woonkamer en kun je meer afgesloten aan je bureau zitten. 

 

Editor: Media team

Datum: 18-01-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Online redactie The Art of Living

Fotografie: Alphenberg