Waarom maakt een verhuislift verhuizen gemakkelijk?Waarom maakt een verhuislift verhuizen gemakkelijk?

Ga je binnenkort verhuizen en woon je niet op de begane grond? Via de website van Holland Movers kun je heel gemakkelijk een verhuislift huren. Daarmee wordt verhuizen vanaf een verdieping wel héél makkelijk. Verhuisliften zijn er in allerlei formaten, en dus zowel voor kleine meubeltjes als voor complete bankstellen. Dit verhuisbedrijf in Eindhoven kan je precies vertellen welke je nodig hebt, en wat deze kost. Als je wilt kan de verhuislift gehuurd worden inclusief verhuizer. Dit wil zeggen dat er iemand van het bedrijf meekomt die jou helpt de lift te bedienen, en bovendien de zware spullen te tillen. Overigens is het ook als je geen verhuislift huurt handig om verhuizers in te schakelen. Een verhuizing is altijd pittiger dan je denkt, en de meest zware spullen kunnen je als je niet oppast een hernia opleveren.

Waarvoor gebruik je de verhuislift?

Veel mensen denken dat het alleen nut heeft om bij bovenstaand verhuisbedrijf in Eindhoven een verhuislift te huren als je hele grote en zware meubels hebt, maar dat is niet waar. Ook als je simpelweg super veel spullen hebt en geen lift hebt is het slim. Je kunt dan gewoon alle dozen vol spullen op de lift zetten, en met één druk op te knop naar beneden of boven brengen. Je moet er immers niet aan denken om dit allemaal via de trap te doen, zeker als je relatief hoog woont. Overigens is het wel zo dat hoe hoger mensen wonen, hoe groter de kans dat er een lift aanwezig is. Passen de meubels daar niet in en is het trappengat te klein? Dan heb je vaak geen andere keuze dan een verhuislift te huren.  Via de website van Holland Movers vind je gemakkelijk de juiste optie.

Andere tips voor een soepele verhuizing

Naast zo’n verhuislift zijn er nog veel meer dingen die je kunt doen (of aanschaffen) die de verhuizing versoepelen. Onderschat bijvoorbeeld niet hoe belangrijk het juiste verpakkingsmateriaal is. Iedereen snapt dat je verhuisdozen moet kopen, maar hoe ga je kwetsbare spullen inpakken? Koop je bubbeltjesplastic, ga je weken van tevoren al kranten bewaren of gebruik je er simpelweg kleren en/of dekens voor? Als je het slim aanpakt kun je je hele garderobe verdelen over de dozen met vazen, servies en apparatuur. Zo is alles goed beschermt, en heb je gelijk je kleding ingepakt. Als je dat niet handig vindt kun je van tevoren beter beschermingsmateriaal bestellen.

Wat moet je regelen voor een verhuizing?

Heb je alles ingepakt en ben je klaar om te verhuizen? Vergeet dan niet de praktische zaken te regelen. Zo moet je bijvoorbeeld bij veel instanties je adres wijzigen, namelijk bij de gemeente, bij de abonnementen die je hebt lopen, de belastingdienst, etc. Als je dit op tijd doet voorkom je dat er post bij de volgende bewoner terecht komt en je steeds terug moet om deze op te halen. Daarnaast moet je ervoor zorgen dat je de meterstanden doorgeeft aan je energieleverancier. Dit gebeurt echter vaak automatisch, namelijk als je een slimme meter hebt.