• VSB Wellness
  • Sprenkeleind 18-20
  • 5087 LD Diessen

Waanzinnige home wellness | VSB Wellness

Het idyllische dorp Veen vormt het decor van Waterfront de Veene. Hier lonken prachtige kavels waar je jouw droomhuis aan het water bouwt. Architect Frank Ruiter is een bekende in de nieuwe woonwijk. Achter de steigers sieren zijn villa’s de horizon. Bij Frank Ruiter ligt het accent van zijn projecten op wonen en restauraties. Hij speelt in op de wensen van de bewoners, zonder daarbij in te boeten op zijn artistieke vrijheid. Om afstemming te bereiken binnen het totaalproject, adviseert Frank ook qua interieur op het gebied van licht, kleur, materialen en vormen. Die combinatie heeft hij in het souterrain weten in te zetten voor een prachtige home wellness van VSB Wellness.

Alleen het beste goed genoeg

In het Brabantse Diessen is het hoofdkantoor van home wellness specialist VSB Wellness gevestigd. Al ruim 30 jaar biedt dit bedrijf het complete aanbod op het gebied van sauna’s, zwembaden, stoombaden, whirpools en jacuzzi’s. Hier kun je dus alles vinden om helemaal tot rust te komen in je eigen woning. Alle producten uit het assortiment zijn zorgvuldig geselecteerd en worden uitgebreid gekeurd. Alleen de beste kwaliteit is goed genoeg voor de klant, zodat lang genoten kan worden van de wellness. In samenwerking met de opdrachtgever en eventuele designers of architecten gaat de organisatie altijd op zoek naar de beste oplossing voor de woning.

Zwoele sferen

Deze home wellness is echt WAAN-ZIN-NIG! Door de eclectische LED-kleuren waan je je direct in zwoele sferen. De ruimte is opgedeeld in meerdere vertrekken. Het centrale vertrek is toegankelijk middels een prachtige stalen pui met veel glaswerk. Een comfortabele massagebank siert daar de ruimte. Rechts heb je toegang tot twee afgesloten ruimtes en één open inloopdouche. De eerste ruimte is een aangename sauna waarbij de hot stones zijn verzameld in een prachtige bol van staalwerk. Dit unieke ontwerp laat zien dat de bewoners een goede smaak hebben. De tweede ruimte is de stroomcabine met fancy mozaïekwerk op de wand en bank.

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Jaro van Meerten

____

Thuis zwembad, VSB Wellness, Poolhouse, Vakwerk, Relaxen

____

Meer artikelen bekijken van VSB Wellness?