autolift, cardok, the art of living

  • CARDOK
  • Noordervaart 43
  • 2200 Herentals (België)

Waanzinnige autolift | CARDOK

Ben je een autoliefhebber en wil je iets hebben wat veilig, geavanceerd en super vet is en niemand anders heeft? Trakteer je mooie bolides dan op een autolift van Cardok! Een ondergrondse garage waar je de auto naar boven moet rijden is met een autolift definitief verleden tijd. Als er geen ruimte is voor een (ondergrondse) garage, maar je wil wel je auto veilig en droog wegzetten, is ook hiervoor de autolift een perfecte oplossing. De kwaliteit van afwerking is exclusief en ongekend. Je maakt het daarmee mogelijk om werkelijk je auto in de grond te laten verdwijnen!   

Parkeeroplossingen

Cardok is een internationaal bedrijf dat wereldwijd opereert vanuit zijn hoofdzetel nabij Genéve (Swiss). Cardok Benelux, gevestigd in Herentals (B) zorgt voor de projecten in Nederland, België, Luxemburg en een deel van Duitsland. Hun projecten zijn ongekend en zeer bewonderingswaardig. Een uitgebreid portfolio is te zien op hun website (www.cardok-benelux.com). Het team van Cardok Benelux bestaat uit specialisten op het gebied van advies, service en technische expertise tot projectmanagement en installatie. Allen adviseren je met liefde, luisteren naar jouw wensen en vinden de beste parkeeroplossing voor je. Sinds 2005 heeft Cardok een grote verscheidenheid aan parkeeroplossingen en hefsystemen ontwikkeld, geproduceerd en geïnstalleerd. Producten vallen onder een ruime garantie en worden d.m.v. preventief onderhoud op een hoog niveau onderhouden.

autolift, cardok, the art of living

Maatwerk

Ze bieden een standaardgamma aan parkeerproducten die allemaal in eigen fabriek worden vervaardigd, maar hun kracht ligt in het ontwikkelen van oplossingen op maat om aan de meest veeleisende verzoeken te voldoen. De drie producten die ze maken zijn de CARDOK MULTI waarbij twee auto’s op elkaar geparkeerd kunnen worden, de CARDOK CARLIFT om bij je garage te komen en een Carturn waarmee je je auto middels een platform eenvoudig alle kanten op kan manoeuvreren binnen je garage of buiten. Het team gaat verder dan alleen bezigzijn met bedenken, ontwerpen, installeren en gaat steeds voor de volle 100% tevredenheid van de opdrachtgever.

autolift, cardok, the art of living

 

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: CARDOK

____

____

Meer projecten van CARDOK bekijken?