Waanzinnig penthouse met warme kleuren

Top Deuren & Violiers at Home

De bewoners van dit geweldige penthouse hadden vooraf een duidelijk beeld bij het te realiseren interieur: een warm, chic en comfortabel geheel waarin ze zorgeloos kunnen genieten. In samen-werking met diverse partijen werden de woonwensen vertaald in een passend geheel. Het resultaat: een waanzinnig interieur met warme kleuren waarin het de bewoners aan geen enkele vorm van luxe ontbreekt.


Leefkeuken

Warme kleuren, Top Deuren & Violiers at Home, The Art of Living

Een centraal gelegen leefkeuken

In het penthouse, gelegen op de zesde etage van een nieuwgebouwde woontoren in het centrum van een grote stad, is iedere vierkante meter gehuld in een heerlijke woonsfeer. “Enkele jaren geleden groeide bij ons de wens voor een onderhoudsvrij appartement, vanwaar we makkelijk de deur achter ons dicht kunnen trekken,” vertellen de bewoners. “We hebben een huis in Spanje waar  we veel willen verblijven. Daarnaast worden onze kinderen steeds zelfstandiger. Een appartement is dan in alle opzichten ideaal. Toen we dit riante penthouse tegenkwamen met hoge plafonds en een groot terras, waren we direct verkocht.”

Voor de inrichting en aankleding hadden de bewoners zelf veel ideeën, die in samenspraak met verschillende bedrijven verder zijn uitgedacht. “Violier at Home heeft ons bijvoorbeeld heel goed  geholpen bij de samenstelling van de warme kleuren,” aldus de bewoners. “Daarnaast wilden we  graag een centraal gelegen leefkeuken. Hier heeft Lodder Keukens ons perfect in geadviseerd. We zijn heel blij met de kwalitatief hoogwaardige uitvoering, mooie materialen en details. Het is een heerlijke plek geworden om samen met vrienden of elkaar te borrelen en tafelen.”

“Violier at Home heeft ons heel goed  geholpen bij de samenstelling van de warme kleuren”


Interieur

Warme totaalbeleving

Voor het ontwerp en de uitvoering van de binnendeuren vertrouwden de bewoners op de expertise  van deurenspecialist Top Deuren. “Samen met de bewoners hebben we de keuze gemaakt voor plafondhoge deuren met deurbeslag van Formani, waardoor de hoogte en ruimtelijkheid van het penthouse perfect zijn benadrukt,” vertelt René Goudriaan, eigenaar van Top Deuren. “Daarnaast zijn de leefruimtes verfraaid met taatsdeuren van glas en hout in een diepe antracietkleur. In  combinatie met de zelfontworpen vlakverdelingen en hoogwaardige uitvoering vormen de deuren een prachtig sieraad in het interieur. Ook hebben we de bewoners geadviseerd om voor de  gewenste haardombouw een beroep te doen op Ab van den Berg, een bedrijf waar wij veel mee  werken. De schitterende haard maakt de warme totaalbeleving echt compleet.” De bewoners zijn dan ook heel content met het resultaat: “Het penthouse voldoet aan al onze wensen en vormt voor  ons de ideale plek om te genieten van het leven.”

“Het penthouse voldoet aan al onze wensen”

Editor: Rob van Sambeeck

Datum: 04-03-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Dana Otten geschreven voor HCB Apartments and Lofts 2021

Fotografie: Jaro van Meerten