VSB Wellness

In het Brabantse Diessen is het hoofdkantoor van home wellness specialist VSB Wellness gevestigd. Al ruim 30 jaar biedt deze organisatie het complete aanbod op het gebied van sauna's, zwembaden, stoombaden, whirpools en jacuzzi's. Hier kun je dus alles vinden om helemaal tot rust te komen in je eigen woning.

Projecten van VSB Wellness

Informatie over VSB Wellness


previous arrow
next arrow

Hoogwaardige kwaliteit wellness

Alle producten uit het assortiment zijn zorgvuldig geselecteerd en worden gekeurd. Alleen de het beste kwaliteit is goed genoeg voor de klant. Zodat er lang genoten kan worden van de wellness. In de showroom die ook gevestigd is in Diessen staan alle producten tentoongesteld. Hier kunt u de producten voelen, zien en testen!

Vakkundige medewerkers

In samenwerking met de opdrachtgever en eventuele designers of architecten gaat de organisatie altijd op zoek naar de beste oplossing voor de woning. Of het nou gaat om grote opdrachten voor de zakelijke klant of dat het gaat om een kleine opdracht voor een particuliere opdrachtgever, VSB heeft altijd de juiste kennis in huis. Alle medewerkers hebben ruime ervaring in het vakgebied en zijn gediplomeerd.

Comfort & design wellness

Bij VSB wellness staat niet alleen het comfort bovenaan het lijstje van kwaliteitseisen, ook het design van de producten wordt uiterst geselecteerd. Een jacuzzi, zwembad, stoombad of whirpool moet namelijk passen in het interieur van de woning. Daarom is het assortiment erg uitgebreid en is er volop ruimte voor uw eigen persoonlijke wensen.