Solarlux, vouwwand, uitzicht, glazen schuifpui, villa

  • SOLARLUX Nederland BV
  • Marie Curiestraat 2
  • 7442 DP  Nijverdal

Vouwwand bij exclusief bijgebouw | Solarlux 

Bij deze prachtige villa aan het water heeft Solarlux de glazen vouwwand van het bijgebouw gerealiseerd. Vanuit de woning kijk je uit het golvende water van de plassen. De woning is door EVE Architecten in samenwerking met HaBé Bouw ontworpen en verzorgd.  

Verbluffend uitzicht

Vanuit iedere ruimte in de woning is er een verbluffend uitzicht. De tuinkamer beschikt over een speciale vouwwand die geheel geopend kan worden. Vanuit hier kun je optimaal genieten van de waterrijke omgeving. Naast het uitzicht komt er ook genoeg daglicht binnen en geeft de ruimte naast een open gevoel ook ruimtelijkheid aan de tuinkamer. 

Solarlux, vouwwand, uitzicht, glazen schuifpui, villa

Maximale verbinding

Het is tegenwoordig een woontrend om buiten met binnen te verbinden. Door de vouwwand van Solarlux is dat bij deze woning gerealiseerd. De vouwwand is geheel te openen, wat het dan ook anders maakt dan een normale tuindeur of schuifpui. Het buitenleven wordt naar binnen gehaald en de vouwwand biedt optimaal woongenot. De vlonder maakt deel uit van de tuinkamer wanneer de vouwwand helemaal geopend is. Ook wordt het betonterras betrokken bij de ruimte. 

Solarlux, vouwwand, uitzicht, glazen schuifpui, villa

Strakke uitstraling

Hoewel het exterieur erg traditioneel is, heeft het bijgebouw een strakke uitstraling. De glazen wand zorgt voor een open sfeer. Het bijgebouw is van alle gemakken voorzien. Zo beschikt het over een bar met haard en barbecue, een wellnessruimte met stoomdouche en een bijkeuken.  

Solarlux, uitzicht, glazen schuifpui, villa 

Tekst: Silke van de Geijn
Fotografie: Jaro van Meerten

___

Solarlux

___

Meer projecten van Solarlux bekijken?