JASNO shutters & blinds | Stijlvolle vouwgordijnen

Stijlvolle vouwgordijnen | JASNO folds

JASNO ontwikkelt raamdecoratie passend bij de laatste woontrends.

Bij het inrichten van je woning zorgen natuurlijke, duurzame materialen voor een warme look. Wanneer het op de raamdecoratie aankomt, wil je deze lijn het liefst doortrekken.

Stijlvolle vouwgordijnen

In samenwerking met studio Daphna Laurens zijn zo de JASNO folds geboren: stijlvolle vouwgordijnen met een simpel, strak maar eigentijds ontwerp. Met de folds haal je bovendien een stukje natuur in huis. Anders dan je van een vouwgordijn gewend bent, is het textiel van de folds namelijk gemaakt van geweven papier. Het zonlicht wat door dit geweven papier naar binnen schijnt, geeft je huis een warme gloed. Kies uit een brede selectie van natuurlijke kleuren.

Jasno blinds & shutters, stijlvolle vouwgordijnen

Het totaal plaatje

De houten latten maken van de folds een totaal plaatje. Deze kun je matchen met het textiel voor een rustige uitstraling, of kies juist voor een contrasterende kleurencombinatie en maak zo van je vouwgordijn dé eyecatcher in huis.

Drie collecties

De folds zijn leverbaar in drie transparanties: de semi-transparante lichtdoorlatende versie, de light-filtering variant met subtiele lichtinval en de volledig verduisterende black-out versie. Zo kies je voor iedere ruimte de lichtinval die daarbij past. Denk bijvoorbeeld aan de black-out versie voor in de slaapkamer en een mooie lichtdoorlatende versie in de woonkamer. Het is ook mogelijk om de folds op afstand te bedienen met Somfy bediening. Ideaal voor lastig bereikbare ramen of voor het gelijktijdig bedienen van meerdere vouwgordijnen.

Jasno blinds & shutters, stijlvolle vouwgordijnen

____

Tekst: JASNO
Fotografie: JASNO

 

Jasno Shutters

 

Meer projecten bekijken van JASNO?

 

 


JASNO shutters & blinds | Stijlvolle vouwgordijnen

JASNO


Ze zijn stijlvol, tijdloos, functioneel en een pronkstuk bij elk raam en in elk interieur. De shutters van JASNO.

__
Meer informatie over JASNO?