Vloeren Exclusief
Vloeren Exclusief
Slider1_vloerenexclusief
Slider2_vloerenexclusief
previous arrow
next arrow

VloerenExclusief

Passie voor hout

VloerenExclusief is al méér dan 20 jaar dé specialist in maatwerk parketvloeren voor betaalbare prijzen. Van A tot Z wordt alles verzorgd, waarbij vakmanschap en kwaliteit de rode draad zijn. Ons oog voor detail en verzorgde afwerking, zorgen ervoor dat uw eikenhouten vloer zich onderscheidt van alle andere vloeren.

Advies op maat

Het vakmanschap van VloerenExclusief gaat verder dan alleen de eikenhouten vloer. Anita van der Heijden en haar team bewegen jaren in de wereld van Interior Design. Haar know-how zorgt voor passende adviezen bij uw huis en interieur. Vanaf dag één wordt u begeleid en vakkundig geadviseerd om al uw wensen te kunnen vervullen. Alles is mogelijk, niets is te gek.

Betaalbare luxe

Mooi hoeft niet duur te zijn. Overtuig uzelf van de betaalbare exclusiviteit van VloerenExclusief. Door Rechtstreekse houtimport en productie grotendeels in eigen hand te houden, zijn wij in staat deze stelling waar te maken. Ontdek nu de complete collectie eikenhouten vloeren van VloerenExclusief.

Made-to-measure

Alle planken worden volgens onze hoge kwaliteitstandaard geselecteerd, ambachtelijk behandeld en afgewerkt met een kleur en afwerklaag naar keuze. Als extra service kan de kleur nog gefinetuned worden bij u op locatie. Iedere vloer is uniek, zo ook de klant.

____

Meer projecten bekijken van VloerenExclusief?

Klassieke houten vloer

Binnen is een heel team van experts aan de slag gegaan voor het neerzetten van de perfecte familiesfeer. De expertise van Vloeren Exclusief is in huis gehaald voor het leggen van een klassieke houten vloer in de living.

De populariteit van eiken vloeren

De eiken vloer is terug van weggeweest! PVC heeft lang de vloerenmarkt gedomineerd, maar (gelukkig) kiezen veel mensen toch weer voor een authentieke, houten vloer in huis. De warmte en uitstraling van eiken vloeren is gewoon niet 100% na te bootsen!

Degelijke houten vloeren

Verscholen tussen de bossen nabij een sfeervol Noord-Brabants dorp, ligt een prachtige villa met modern-strak exterieur en warm interieur. VloerenExclusief voorzag deze woning van een schitterende houten vloer.  De vloer is door VloerenExclusief zelf op kleur gebracht en gerookt in eigen rookcabine.

Warme woonsfeer middels houten vloeren

Harmonieus, contrastrijk en persoonlijk: zo laat dit schitterende appartement, gelegen in een Brabantse binnenstad, zich in het kort omschrijven. Om tot dit resultaat te komen werden de leefwijze, identiteit en achtergrond van de opdrachtgever samen met de moderne architectuur en stadse omgeving verweven in een uniek interieurontwerp.

 

Vloeren Exclusief

VloerenExclusief


“Alles is mogelijk, niets is te gek.

 ___

Contactgegevens:

  • VloerenExclusief
  • Schutsboomstraat 61
  • 5374 CB, Schaijk
  • Nederland

 


Web editor: Media team     |

Datum: 16 | sep | 2020


Tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Loxone

Loxone


Loxone is een totaaloplossing op vlak van home & building automation…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media

error: Content is protected !!