Virtuele rondleiding, virtuele rondleiding, Metalura

  • Metalura
  • Van Hennaertweg 2
  • 2952 CA, Alblasserdam NL

Virtuele rondleiding | Metalura

In het Experience Center van Metalura in Alblasserdam ben je van harte welkom om inspiratie op het gebied van het buitenleven op te doen. Naast een echt bezoek aan Alblasserdam kan je ook virtueel een rondleiding door het Experience Center maken. Metalura presenteert online haar brede collectie luxe en complete tuinkamers en overkappingen. Ook Steel-ART Design met verschillende type roedeverdelingen, balkonbeglazing en windschermen worden je niet onthouden. De virtuele rondleiding vormt een goede voorbereiding op een daadwerkelijk bezoek aan het Experience Center!

Hollandse ambacht

Metalura is een vooruitstrevend bedrijf dat de waarden van het traditionele Hollandse ambacht koestert. Metalura ontwikkelt hoogwaardige en innovatieve producten voor het betere buitenleven. Denk hierbij aan prachtige tuinkamers en kwalitatieve balkonbeglazing. Metalura houdt van korte lijntjes en levert daarom rechtstreeks aan de klant. Als moderne en succesvolle fabrikant is het bedrijf trots op wat er uit hun handen komt: mooie en degelijke producten waar vakmanschap en kwaliteit vanaf stralen, waarbij ze streven naar een optimale balans tussen schoonheid, eenvoud en duurzaamheid.

Direct naar de virtuele rondleiding

Wanneer je liever thuis de collectie van Metalura wil bekijken, kan je dus gebruik maken van de virtuele rondleiding. Je kan dan met de muis van je computer letterlijk door de showroom lopen. Wanneer je naar de homepagina gaat van Metalura, worden direct twee opties getoond in het kader van het coronavirus, namelijk een privéafspraak maken in de showroom of virtuele showroom bekijken. Klik op de tweede optie en geniet!

Laat je inspireren!

Het Experience Center in Alblasserdam is een bron van inspiratie en daarom echt een bezoek waard. Laat je voorzien van deskundig advies over alle mogelijkheden rondom het buitenleven. Je bent ook van harte welkom voor een rondleiding in de fabriek.

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Metalura

____
metalura, logo

____

Meer projecten zien van Metalura?