Villabouw: een spraakmakend interieur 

Vlassak Verhulst

Deze inrichting laat zich het best als spraakmakend omschrijven. Dit appartement pied à terre heeft een prachtig design dat volledig aansluit bij het interessante interieur design. Een inrichting als deze wordt niet dagelijks gespot, er is lef voor nodig om een interieur als dit te verwezenlijken. Er worden erg veel elementen gecombineerd en dat kan de woning eenvoudig druk doen ogen. Om dit te voorkomen kozen de bewoners voor een samenwerking met Vlassak Verhulst en Geoffroy van Hulle, zij zitten in de villabouw en willen hun opdrachtgevers volledig ontzorgen. Daarnaast hebben zij kennis van zaken en weten ze precies hoe deze bijzondere stijl geïmplementeerd kon worden in de woning.  

Spelen met materialen 

Als je goed naar het interieur van deze woning kijkt zie je een grote verscheidenheid in materialen. In de slaapkamer werd gekozen voor een zachte achterwand, waardoor het zachte karakter van de slaapkamer benadrukt wordt. In de badkamer koos men voor een natuursteen Lalacatta d’Oro. De muur, vloer, wastafel en zelfs te lampen krijgen hierdoor een luxe en zeer exclusieve uitstraling. De living kreeg een houten achterwand, die de ruimte speels maakt als ook een verhouding vormt tussen de twee verdiepingen en goed past bij de kleuren en patronen die hieraan toe werden gevoegd.  

Kleuren om te neutraliseren 

Eenmaal in de keuken lijken al deze materialen bij elkaar te komen. Het plaatje klopt en de keuken straalt iets authentieks uit. Doordat alle materialen dezelfde kleurtinten hebben blijft het toch een geheel en wordt de inrichting niet te druk. De bruine kleuren werken verzachtend en worden nog meer geneutraliseerd door de witte tinttonen. Maar je wordt hoe dan ook geprikkeld en het interieur zal niet snel vervelen. Er is altijd wel weer wat nieuws te ontdekken.  

 

Villabouw, Vlassak Verhulst, houten interieur,The Art Of Living

Over Vlassak Verhulst 

Vlassak Verhulst was verantwoordelijk voor dit prachtige eindresultaat. Zij onderscheiden zich in de villabouw door een scherp oog voor detail, verzorgde afwerking en een uitgebalanceerde vormgeving. Dit uit zich in adembenemende exterieurs en interieurs. Waardoor zij een grote speler in de villabouw zijn. 

Editor: Media team

Datum: 28-04-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art Of Living

Fotografie: Vlassak Verhulst