Villa vol verrassingen 

Sels Villabouw

Deze unieke villa, in het Vlaamse landschap, oogt klassiek. Niets is minder waar. Binnen heeft de architect zijn creativiteit de vrije loop kunnen laten. Een zeer riante, luxe villa die van alle gemakken is voorzien is het eindresultaat. Ook wonen moet immers een feestje zijn.  

Meer dan één 

Van bijna alles is er meer dan één in deze villa. Vanuit de entree loop je naar de royale woonkamer, met enerzijds de bar en anderzijds de stalen trap. Deze legt niet alleen de verbinding tussen boven en beneden, maar is ook een ware lust voor het oog. Achter de tussenwand met open haard, ligt de keuken verscholen. Ze geeft uitzicht over het prachtige, brede terras met daarachter het zwembad en het gazon. De eerste keuken loopt feilloos door in de tweede keuken, die aan de zijkant van de riante villa gelegen is. De wenteltrap geeft je toegang tot de eerste verdieping; ook wel het domein van de kinderen genoemd. De kinderkamers zijn ingericht volgens een thema dat hen fascineert. Ook de ouderslaapkamer bevind zich op deze etage, evenals de ruime inloopkast. Op de derde verdieping zijn plekken gecreëerd voor gasten.  

Van alle gemakken voorzien 

Wat alle etages met elkaar gemeen hebben? De overdaad aan bergruimte, badkamers en domotica. De onzichtbare speakers in de plafonds maken het mogelijk om, waar je maar wilt, naar muziek te luisteren; onzichtbare airconditioning zorgt voor verkoeling tijdens de warme zomermaanden. De badkamers zijn voorzien van ligbaden, maar in elke badkamer is deze anders uitgevoerd. Dit was overigens een bewuste keuze van de bewoners. De verschillen tussen de ligbaden zorgen er voor dat ze stuk voor stuk gebruikt worden. 

Villa, groot huis, architect, jacuzzi, The Art Of Living

Over Sels Villabouw

Modern of traditioneel, als het om villa’s gaat neemt Sels elk soort renovatie of nieuwbouw ter hand en past daarbij steeds dezelfde principes van transparantie en ontzorging toe. Met een heel team werkt Sels aan het project. Daarbij heeft de opdrachtgever steeds een optimale kijk op alle aspecten van het werk, van de plannen tot de planning en uiteraard de begroting. Bouwen en verbouwen hoef volgens Sels geen stresserende ervaring te zijn, maar kan integendeel verrijkend en boeiend zijn. 

Editor: Media team

Datum: 04-04-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art Of Living

Fotografie: Germán Bourgeat