Villa met prachtig verwerkte beeld en geluid voorzieningen 

iEar

Aan de rand van een bos staat een schitterend gelegen en verbouwde villa. Dertig jaar geleden werd deze villa gebouwd, waardoor hij toe was aan een hedendaagse metamorfose. De villa kreeg een prachtig luxe interieur zonder dat werd afgedaan aan het originele ontwerp van de woning. Ook werd de omgeving in acht genomen, waardoor interieur, exterieur, tuin en omgeving erg goed bij elkaar passen. Men heeft overal over nagedacht. Zelfs de apparatuur en het beeld en geluid, van iEar, werden meegenomen in het ontwerp. Waardoor we kunnen spreken van een doordacht totaalconcept.  

Beeld en geluid, tv, luxe woning, Spiegel tv, woonkamer, The Art Of Living

Nette afwerking 

Eenmaal binnen, valt de bohemian interieurstijl direct op. De keuze voor warme kleuren en materialen hebben een positief effect op de sfeer van de ruimtes. De grote hoeveelheid kussens, plaids, poefjes en andere accessoires dragen daar natuurlijk ook aan bij. Daarnaast koos men ervoor om de televisie in het plafond te verwerken. Dit betekent dat de televisie niet stoort als er geen gebruik van gemaakt wordt. Kortom, de perfecte oplossing voor een strak interieur.  

One-way-mirror 

De bewoners hadden genoeg plek voor een eigen fitnessruimte, waardoor ze de deur niet uit hoeven om fit te blijven. In een grote ruimte staan meerdere fitnessapparaten naast elkaar, tegenover een grote spiegelwand. Deze spiegel is een one-way-mirror met geïntegreerde televisie voor vermaak tijdens het sporten. Wederom is het beeld prachtig verwerkt in het interieur.  

Over iEar 

iEar is specialist in domotica, beeld en geluid. Voor elke wens hebben zij een passende oplossing, die ook nog aansluit bij ieder budget. Daarnaast staan kwaliteit en gebruiksgemak bij hen hoog in het vaandel, waardoor de producten eenvoudig te gebruiken zijn en je er lang plezier van beleefd. Ze geven je graag advies en zoeken graag met je mee naar de perfecte oplossing.  

Editor: Media team

Datum: 23-03-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art Of Living

Fotografie: Jaro van Meerten